Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Bijzondere uitstapjes, krachtplaatsen in de omgeving; neem je fiets mee!

Natuur in Westerwolde

westerwolde-dal-ruiten-aa.jpg

Voor een vakantie in de natuur denkt je niet gelijk aan Groningen. Maar de natuur in Groningen zal je zeker verbazen. Er zijn maar weinig gebieden in Nederland die zó rijk bedeeld zijn met variërende en uiteenlopende landschappen, bossen en natuurgebieden als Westerwolde.

Meer lezen

Helende chakratuinen, Elohim Krachtplaats, Veelerveen (Gr)

basischakra2013.jpg

De 30 helende zelfrealisatie tuinen, chakra tuinen, kruiden tuinen, spirituele bomenroute, de geometrische vormen route en het Trollenbos en Lemurisch bos, liggen op de Elohim Krachtplaats (5,5 ha). Elke tuin heeft zijn eigen vorm, beplanting en kleuren maar ook helende energië die je kunt voele...

Meer lezen

Groninger landschap

molen-noorddijk.jpg

Het Groninger landschap met oude Metbroekbossen, monumentale boerderijen, mooie fietsroutes, leuke restaurantjes, een klokkengieterij

Meer lezen

Krachtplaats1000-jarige lindeboom en Maria verschijningsplek op ley-centrum, 15 km van Elohim

1000-jarige-lindeboom-heede.jpg

In Heede in Duitsland (15 km): staat een 1000 jarige lindeboom op een ley-centrum en oorspronkelijke krachtplaatsen is er een druk bezocht bedevaartsoord -krachtplaats waar Maria is verschenen en haar energie nog steeds sterk voelbaar is.

Meer lezen

Historische vestingsstadje, Krachtplaats en leycentrum Bourtange 5 km van het Elohim Centre

bourtange-brug.jpg

Vlakbij de Duitse grens, in het prachtige Westerwolde ligt de vesting en het leycentrum van Bourtange op 5 km van het Elohim Centre. Een uniek historisch verdedigingswerk dat zijn gelijke niet kent.

Meer lezen

Klooster Ter Apel staat op oorspronkelijke Krachtplaats en Leycentrum, 35 min vanaf Elohim

klooster-ter-apel.jpg

Klooster Ter Apel staat op een oorspronkelijke Krachtplaats en Leycentrum waar ook een Bron is geweest.
35 min. van de Elohim Krachtplaats. het is omringt door prachtige bossen.

Meer lezen

Vissen

visplek.jpg

Het Elohim Centre ligt aan het Ruiten A kanaal /Mussel A Kanaal vele rustige visplekjes.

Meer lezen

Wellness- en kuurresort Fontana Bronnenbad Nieuweschans

fontana-hotstone.jpg

In het Wellness- en kuurresort Fontana Bad Nieuweschans (30 min rijden) kun je tot ‘s avonds 23.00 uur heerlijk ontspannen. In dit prachtige wellnesscentrum vind je alle faciliteiten voor pure ontspanning en gezondheid.

Meer lezen

Tropisch zwemparadijs, sauna

zwembad2.jpg

Neem ook een heerlijke duik in het riante subtropische zwembad. Of u nu echt baantjes wil zwemmen of met de kinderen wil dollen in het water. Het kan allemaal! Slechts 800m fietsen.

Meer lezen

Borkum< Duits wadden eiland

borkum-strandstoel.jpg

Borkum is het eiland om te zonnebaden, om (strand-) sport activiteiten te ondernemen en om van cultuur en ontspanning te genieten. Vul uw verblijf op het eiland naar eigen smaak en ideeën in en laat u inspireren door onze tips en aanbevelingen.

Meer lezen

Kunstroute Van Eems tot Westeremden

1-kunstroute.jpg

De atelierroute ‘van Eems tot Westeremden’ bestaat sinds 2012.
30 kunstenaars wonen hier in prachtig gelegen dorpjes met naar alle kanten uitzicht. Ons gebied is landschappelijk een mooi geheel met de Waddenzee en de Eems in het oosten, de Eemshavenweg in het noorden, het Damsterdiep in het ...

Meer lezen

Landgoed Tenaxx in Wedde

tenaxx.jpg

Aan de rand van Wes­ter­wol­de be­vindt zich land­goed Te­naxx met een unie­ke bo­men­ver­za­me­ling: de Han­gen­de Tui­nen van Wed­de. Van­af be­gin mei 2015 is dit land­goed open­ge­steld. De Han­gen­de Tui­nen van Wed­de heb­ben elke leef­tijds­groep iets te bie­de...

Meer lezen

Wandelen in de Hunzevallei

1-hunzepad.jpg

De Hunzevallei is voor wandelaars een paradijsje op aarde. U kunt het Hunzepad lopen, een lange afstandswandeling van de bron van de Hunze naar de uitstroom in het Zuidlaardermeer.

Meer lezen

Twee culturen beleven in de grensstreek

paardrijden-grensstreek.jpg

Grenzeloos genieten in de Nederlands-Duitse grensstreek tussen Emmen in het natuurpark Bourtanger Moor en Isselburg in het Westmünsterland.

Meer lezen

Fietsroutes

fietsen-grensstreek.jpg

De mix van afwisselende landschappen en een uitgebreid recreatie- en cultureel aanbod staat garant voor unieke vakantiemomenten. Wat te denken van historische landschappen en oude stadjes met een rijkdom aan cultuurhistorisch erfgoed? De natuurgebieden in de Nederlands-Duitse grensregio zijn door...

Meer lezen

Bijzondere tuinen bezoeken

tuinpad.jpg

Westerwolde biedt een bosrijk beekdallandschap, uitgestrekte natuurgebieden met kabbelende riviertjes en vriendelijke esdorpen waar het goed toeven is. Voor de gasten, maar ook voor de bewoners zelf. In dit decor zijn pareltjes van tuinen te vinden. Van klein en knus, tot Engels landelijk. Met het accent op kunst of op kunstig tuinieren.

Meer lezen

Klokkengieterei Heiligerlee

klokkengieterij3.jpg

In de voormalige Klokkengieterij van Heiligerlee(Oost Groningen) is tegenwoordig een mooi museum gevestigd waar klokken klinken.

Meer lezen

Wat vertellen je chakras?

mooiefotochakras.jpg

Wat willen je chakra's je vertellen? Uitleg over de blokkades en betekenis van elk chakra en over een kristal chakra legging.

Meer lezen

wandelen en fietsen langs beekdalen

Http://westerwolde.groningen.nl/

Meer lezen