Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Helende chakratuinen, Elohim Krachtplaats, Veelerveen (Gr)

De 30 helende zelfrealisatie tuinen, chakra tuinen, kruiden tuinen, spirituele bomenroute, de geometrische vormen route en het Trollenbos en Lemurisch bos, liggen op de Elohim Krachtplaats (5,5 ha). Elke tuin heeft zijn eigen vorm, beplanting en kleuren maar ook helende energië die je kunt voelen. Een gebruiksaanwijzing krijg je mee. Je voelt je op de Elohim Krachtplaats lichter, minder moe en sip, meer geaard en je krijgt er nieuwe inspiratie, inzichten en antworoden op je vraag. Op het terrein is ook een Edelsteenwinkel en huiskamerrestaurant.

Lees hier verder voor meer informatie over deze bijzondere tuinen

Magie

In alle helende tuinen van de Elohim Krachtplaats voel je verschillende helende energieën welke bedoeld zijn voor blijheid, heling, spirituele ontwikkeling en zelfrealisatie. Samen ondersteunen ze het worden van ons volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en onze magische scheppingskrachten. Elke keer dat we de tuinen bezoeken ontwikkelen we meer creatiekracht,  gezondheid en liefde om ons eigen ware Zelf-leven, onze organisatie en mensen naar hoger welzijn en eenheid te brengen door Wie we werkelijk Zijn zonder ons kleine zelf.

 

Meer over de werking van chakras en de helende energie in de chakratuinen

 

 
basischakra2013.jpg
wilde-bloemen.jpg
hartchakra.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen