Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Wat vertellen je chakras?

Chakra geestelijke en fysieke betekenis

Beleef en activeer je chakras tijdens een kristallegging of ervaar ze in de helende Elohim chakratuinen.

 

mooiefotochakras.jpgKruinchakra

Zin in het leven, levenszin, zieletaak, verlichting, positieve energie, hoofdpijn, duizeligheid, psychose, verwarring, angst

 

Voorhoofdchakra

Helderzien, intuïtie, rustig denken, multidimensionale zelf, ogen, neerslachtigheid, negativiteit.

 

Keelchakra

Uiten, lachen, huilen, communiceren. Engelencontact, (o)nafhankelijk, (on)verantwoordelijk, teveel plichten, zwoegen, niet kunnen kiezen, neus, oren, kiezen, schildklier, nekpijn.

 

Hartchakra

Liefde voor het geheel, onvoorwaardelijke liefde voor je omgeving en jezelf. Met hart en ziel je werk doen, hartklachten, bloeddruk, niet aangevoeld en gezien worden, geen aandacht krijgen, niet kunnen ontvangen, relatiepijnen, verlatings of bindingsangst.

 

Zonnevlecht

Liefde en kracht van je hoger zelf belichamen in gedrag, Onthechten van ego-identificatie. Geen zelfrespect, wilskracht of eigenwaarde. Te aangepast en niet duidelijk zijn. Geen innerlijke autoriteit en leiding. Last hebben van oordelen en kritiek, depressief, maag, darmen, longen, lever, alvleesklier, suiker. te weinig aurabescherming, onzeker.

 

Tweede chakra

Geheelde relaties en seksualiteit, gevoelens kunnen laten zien en stromen. Niet spontaan, blij, vitaal kunnen zijn, niet echt van het leven houden, innerlijk kind, (niet) warm en verbonden zijn, menstruatieproblemen,buikklachten, onderrug, kinderloosheid, vochtophoping, lympfe.

 

Basischakra

In je kracht kunnen staan. Realiseren waarvoor je komt. Stappen aangaan voor je zielspad. Kat uit de boom kijken. Onveiligheid, weinig zelfvertrouwen, faalangst, slaagangst, (on)macht, je niet geborgen weten bij een ander.  Liefde om je heen voelen, aantrekken en verwachten. Moed, wilskracht, daadkracht, doorzetten, onafhankelijk, oervertrouwen, meesterschap en gezondheid. (on)Geheelde Kindertijd en foetustijd. Last van spataders, voeten, knieen, enkels, heupen, bloed of sluitspieren.

 

E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Chakra Kristallegging

Door een geactiveerde kristallegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. Je hoogste fysiek en geestelijk potentieel wordt geopend en je wens wordt daarin meegenomen. Je kunt voelen hoe de kristallen je stevig in je lichaam ankeren en uit je hoofd halen. Je hogere bewustzijn en ziel kunnen gemakkelijk binnenkomen. Tijdens de kristallegging of later zul je beelden zien en informatie kunnen krijgen. Een Elohim kristallegging ontspant en heelt niet alleen voelbaar je lichaam maar ook je ziel en diens bestemming.

Ben je benieuwd geworden en wil je graag een prachtige chakra-kristallegging boeken bij één van onze Master healer, reader, coaches?

Klik dan hier voor meer infomatie

Contact
E: info@elohim-centre.org
T: 0597 541539

 
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen