Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Verblijf voor een langere periode boeken

Verhuur Elohim chalets langere periode b.v. voor een sabbatical of tijdelijke woonruimte  

Geregeld is een Elohim chalets, inclusief meubilair, ook te huur voor een langere termijn. Denk aan een huurperiode van één tot drie maanden of een langer verblijf op de groene en sacrale Elohim Krachtplaats.

Wij zijn bijna het hele jaar aanwezig op het terrein van de Elohim Krachtplaats
Bij alle chalets kun je lekker buiten zitten op je eigen privé terras of grasveld. Maar ook kun je kosteloos gebruik maken van het Lemurische bos en de helende tuinen waar je op uitkijkt. Het chalet is ruim ingericht met fijne bedden en goede badkamer. Al onze chalets zijn compleet ingericht met meubels, koffiezetapparaat, waterkoker, borden, bestek, potten, pannen, enz. Dekbedden en kussens worden op verzoek gratis ter beschikking gesteld. De was kun je tegen betaling afgeven en krijg je gedroogd weer terug.

Chalet als tijdelijke woonruimte en de beschrijving erbij
Afhankelijk van het model hebben ze één of twee slaapkamers. Keuken met afzuiger, koelkast met vriesvak. Ruime woonkamer en een douche en toilet. De chalets zijn goed geïsoleerd en hebben dubbel glas. Verwarming met infrarood of gas. De chalets zijn wintervast aangesloten en hebben wifi. Bij elke chalet is een berging of schuurtje mogelijk voor wat extra spullen als je langer dan enkele maanden verblijft. Terrasmeubels en een droogrek zijn aanwezig.

Huisdieren niet toegestaan
Op het hele terrein zijn huisdieren niet toegestaan en dit geldt ook voor de langere termijn verhuur. Heb je een hond of kat kan kunnen we je helaas geen plek bieden tenzij aals een (katten-) uitzondering na overleg en voor 1 jaar of meer.

De periode waarin huur voor een lange termijn mogelijk is;
Vanaf oktober t/m mei (andere periode; neem contact op)

Wil je mede bewoner van de gemeenschap zijn en langer willen huren neem dan contact op (info@elohim-centre.org)

Afscheid van je werkgever en een transitievergoeding?
Als je afscheid neemt van je werkgever en een transitievergoeding ontvangt, kun je een verblijf op de Krachtplaats daar onderdeel van laten zijn.

Wat kun je bij een langer verblijf ophalen bij het Elohim Centre?
De Elohim Krachtplaats met Helende Tuinen en Lemurisch bos is een hoogfrequente sacrale lichtplek waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen lang blijft hangen en waar je ziel tot veel diepere lagen open gaat en zich kan aarden. Je ervaart dan je ware Wezen, beleeft de kleuren en geuren intens en maakt contact met het alom aanwezige veld van Liefde en natuurspirits wat een waar THUIS-gevoel geeft. Wel dien je emotioneel en psychisch in balans te zijn omdat ook weggestopte trauma's zich kunnen laten zien om op te lossen. In deze diep vredevolle omgeving raak je innerlijk zo stil dat antwoorden op essentiële levensvragen als vanzelf omhoog komen. Dit maakt een verblijf op de Krachtplaats ook geschikt voor een (gedeeltelijke) sabbatical en een diepgaand thuisgevoel in jezelf.

In contact met je eigen zielswaarden
Je hoofd komt tot rust. Verbinding met jeZelf. Je komt in contact met je eigen zielswaarden en wijsheid. De verstilling op de Krachtplaats brengt vaak meer inspiratie en creativiteit. Je wordt lichtvoetiger, beter geaard en je bewustzijn en hart verruimen door middel van de Helende energie en tuinen op de Krachtplaats waarvan je kosteloos en veelvuldig gebruik kunt maken.Tijdens je verblijf kun je tegen tijdige betaling en aanmelding meedoen met workshops of met de 1x p.m. donderdagavond gechannelde groepshealing. 

Praktische informatie
Op de website kun je lezen hoe de chalets er uit zien en hoe ze zijn ingericht.
De chalets zijn meestal recreatiewoningen en permanent verblijf (gebruiken al hoofdverblijf) is daarom niet mogelijk. Voorwaarde is dan ook dat je een ander woonadres moet hebben dat je hoofdverblijf is. Je hoofdverblijf is het adres waar je ingeschreven staat bij je woongemeente.
Je krijgt een intakegesprek voordat we overgaan tot verhuur. Emotionele, psychische stabiliteit en nondualiteit zijn nodig vanwege de hoge lichtenergie op de krachtplaats.
Je betaalt een borgsom van 1000,- euro bij 1 maand of langer verhuur.
Overleg je ID bewijs waarbij we de copy samen tekenen.
We vragen soms ook om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) dat je bij je gemeente kunt aanvragen.

Huur prijzen 2024 (zonder de borgkosten)
Per maand € 1080,00.
Bij verhuur voor twee maanden of langer is de huur € 1000,00 per maand onder de voorwaarde dat je het huurbedrag bij vooruitbetaling van 2 maanden voldoet.
Restitutie is dan niet mogelijk.

Bij de huurprijs zijn inbegrepen

 • Continue toegang tot de helende tuinen.
 • Parkeren op het parkeerterrein.
 • Boekingskosten.
 • Toeristenbelasting.
 • Milieuheffingen.
 • Wifi (Chalet Pegasus via camping wifi).
 • Bedlinnen indien je niet dat van jezelf meeneemt.
 • Wassen beddengoed op verzoek en maximaal eens per week of anders tegen bijbetaling.
 • Zuiveringslasten, rioolbelasting, restafval en WOZ belasting.
 • Opstal en inboedelverzekering

 

Niet inbegrepen kosten bij de huurprijs
Kosten van gas, water en elektra. Hiervoor betaal je een voorschot per maand van € 350.00 met een eindafrekening per huurperiode. Kosten volgens meterstanden en stijgen en dalen van energiebedrijfprijzen.
Tariefaanpassingen door de leverancier worden doorberekend.

Tarieven GWL  2024 (tenzij prijsstijgingen van de leverancier):

 • propaangas; € 2,50 per m3 op de aardgasmeter (is 4 liter propaangas)
 • stroom; €1,00 per Kwh
 • water; €6,61 per m3.

Schoonmaakkosten
Je zorgt zelf voor de schoonmaak gedurende de huurperiode.

De eindschoonmaak is 65,-. Bij vertrek laat je alles netjes en opgeruimd achter, zoals bij aanvang huurperiode. De rest-eindschoonmaak wordt door ons team gedaan. De kosten a €65.00 worden met de waarborgsom verrekend. Ook de wekelijkse schoonmaak kan door het team worden verzorgd tegen een uurtarief van € 65,00.

Landelijk gelegen op een Krachtplaats met bos tegen de Duitse grens
60 km naar Assen of Groningen (vliegveld) 3-5 km> zwemplas of overdekt, 5 km sauna en supermarkt, 5 km bekend vestingdorpje Bourtange, 15 km duizendjarige Lindeboom en Heedesee met waterskiën.

Voor een vakantie in de natuur denk je niet gelijk aan Groningen.
Maar de natuur van Westerwolde, op de grens van Duitsland, Groningen en Drenthe, zal je zeker verbazen. Er zijn maar weinig gebieden in Nederland die zó rijk bedeeld zijn met variërende en uiteenlopende landschappen, bossen en natuurgebieden als Westerwolde. Je kunt er verrukkelijk wandelen en fietsen. De natuurgebieden in Westerwolde zijn zelfs rijk aan zeldzame flora en fauna.

De uitgestrekte en gevarieerde bossen in Westerwolde beslaan maar liefst 2.200 hectare.
http://westerwolde.groningen.nl/zien-doen-beleven/natuur/natuurgebieden-in-westerwolde,

Zie ook de Elohim agenda voor workshops e.d.

Wil je meer informatie of een chalet  boeken?
Dan kun je mailen (info@elohim-centre.org) of bellen met Elohim Centre (+31 (0) 597 541 539).

Meer informatie kun je vinden in de bevestigingsbrief welke je ook na een boeking van ons krijgt.

Ben jij geinteresseerd? Mail ons dan je foto, wie je bent, je motivatie en hoelang je wilt huren. We nemen dan contact met je op; info@elohim-centre.org

 
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen