Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe op de Elohim Krachtplaats

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd

Sluit je af van de ruis van alledag en creëer de ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse individuele spirituele retreat op de landelijk gelegen Elohim Krachtplaats in Oost-Groningen ontstaat een dieper contact met je ziel en alles wat die je te vertellen heeft. De natuur en het Licht van de Krachtplaats met helende tuinen helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jeZelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je natuur-retraite lossen stress, spanningen, je gedachten en de alledaagse ruis en drukte op. Door uit je oude matrix te stappen ontmoet je je Ware Zelf en kun je prachtige healingen en eenheidservaringen krijgen!

Stilte, mindfulness en bezieling op de Elohim Krachtplaats, op de grens van Groningen. Drenthe en Duitsland

De Elohim Krachtplaats methaar hoger Licht, helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone: een speciale plek waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen en waar je ziel tot veel diepere lagen open gaat. Een plek waar ook opgeslagen verdriet omhoog kan komen om op te lossen. Je ervaart hier je ware Wezen, beleeft de kleuren en geuren intens en maakt contact met het alom aanwezige veld van Liefde en Moeder Natuur. In deze diep vredevolle omgeving raak je innerlijk zo stil dat de antwoorden op essentiële levensvragen als vanzelf omhoog komen. Mindfulness en bezieling ontstaan en je ontvangt helder zicht op wie je bent en wat je te doen staat.

Wat haal je op? Aanleiding tot een spirituele retraite:

  • Je hoofd komt tot rust en je hebt weer contact met jezelf
  • Je komt gelukkiger en vrijer terug in je eigen wereld. Meer in verbinding met jeZelf, je Ziel, ook tijdens contact met anderen en je verwonderd je
  • Je krijgt beter zicht op hoe je je eigen leven kunt leiden vanuit je eigen zielswaarden, wijsheid en waarheid
  • De verstilling en andere beleving van tijd kalmeert je geest en maakt ruimte voor inspiratie en creativiteit
  • Je slaapt vaak beter en langer, voelt je minder gestrest en vitaler aan het einde van de retreat
  • Je doet nieuwe inzichten op, je bewustzijn verruimt en je ervaart een dankbare eenheid met de natuur waardoor je je zo blij en stralend en deel van Alles kunt voelen.


Wil je nog dieper gaan en spiritueel Ontwaken?

Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen: een gecertificeerde  week-retraite. Hierin ga je nog dieper in de ontmoeting met jeZelf en de eenheid met de Natuur en verblijf je 1 week in stilte zonder ontmoetingen. Na afloop kun je een certificaat aanvragen als je dit vooraf aangeeft en de stilte retreat doet voor een Elohim opleiding. Voor meer informatie over de diepgaande stilte retraite klik hier.


Een Elohim retreat is anders dan een spirituele retraite op zomaar een mooie, stille plek in de natuur

Alles op de Elohim Krachtplaats in Oost-Groningen is bezield en in harmonie. Met ontspannen jeZelf zijn en Ontwaken. De energie van de 30 helende Zelfrealisatie tuinen en Lemurisch bos brengt je veel dichter bij jezelf en geeft je diepe healing en ook de voelbaar aanwezige engelen- en natuurdeva's ondersteunen je tijdens je retraite. het Thuiskomen in jeZelf tijdens de Elohim retreat blijft nog lang doorwerken waardoor het een positieve invloed op je levensgeluk zal hebben. Hoe lees je hier.

Je bepaalt zelf of je kiest voor een korte of langere individuele retraite of dat je kiest voor een week waarbij je op verzoek ook een certificaat kunt krijgen als module voor een Elohim opleiding.


Klik hier om een verblijf te bekijken en te boeken
(kamperen of chalet).

Onderaan deze site vind je omgevingsuitstapjes, prachtige wandel- en fietsroutes zonder massatoerisme.

Contact en route

 

 
wilde-bloemen.jpg
wilgenboogpillaroflight.jpg
labyrintfonteinzomer.jpg
elfentuin.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen