Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe op de Elohim Krachtplaats

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd

Sluit je af van de ruis van alledag en creëer de ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse spirituele retreat op de Elohim Krachtplaats in Oost-Groningen maak je contact met je gevoelswereld en alles wat die je te vertellen heeft. Je zorgt voor focus op jezelf, zonder afleidingen. De natuur en het Licht van de Krachtplaats helpt je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe en moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen stress, spanningen, burn-out, je gedachten en drukte op. Je kunt onthechten en je Zelf herinneren.


Stilte, mindfulness en bezieling op de Elohim Krachtplaats, op de grens van Groningen en Drenthe

De Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone: een speciale plek waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen en waar je ziel tot veel diepere lagen open gaat. Je ervaart hier je ware Wezen, beleeft de kleuren en geuren intens en maakt contact met het alom aanwezige veld van Liefde. In deze diep vredevolle omgeving raak je innerlijk zo stil dat de antwoorden op essentiële levensvragen als vanzelf omhoog komen. Mindfulness en bezieling ontstaan en je ontvangt helder zicht op wie je bent en wat je te doen staat.


Wat haal je op? Aanleiding tot een spirituele retraite:

  • Je hoofd komt tot rust en je hebt weer contact met jezelf
  • Je komt gelukkiger en vrijer terug. Meer in verbinding met jezelf, in contact met anderen en verwonderd over je omgeving
  • Je krijgt beter zicht op hoe je je eigen leven kunt leiden vanuit je eigen waarden, wijsheid en waarheid
  • De verstilling en andere beleving van tijd kalmeert je geest en maakt ruimte voor inspiratie en creativiteit
  • Je slaapt vaak beter en langer, voelt je minder gestrest en vitaler aan het einde van de retreat
  • Je doet nieuwe inzichten op en je bewustzijn verruimt.


Wil je nog dieper gaan en spiritueel ontwaken?

Je hebt ook de mogelijkheid voor een diepergaande spirituele retraite te doen: een gecertificeerde Essentie retraite. Hierin ga je veel dieper in de ontmoeting met jeZelf en de eenheid met de Natuur en verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Na afloop ontvang je een certificaat en vooraf en achteraf heb je een consult van elk 60 minuten. Voor meer informatie over de diepgaande stilte retraite klik hier.


Een Elohim retreat is anders dan een spirituele retraite op zomaar een mooie, stille plek in de natuur

Alles op de Krachtplaats in Oost-Groningen is doordrenkt met "ontspannen en Ontwaken". De energie van de 30 helende Zelfrealisatie tuinen en Lemurisch bos  brengt je veel dichter bij jezelf en geeft je diepe healing en ook de voelbaar aanwezige engelen- en natuurdeva's ondersteunen je tijdens je retraite. Dit alles zorgt ervoor dat de retreat nog langer doorwerkt waardoor het een positieve invloed op je levensgeluk zal hebben. Hoe lees je hier.

 

Je bepaalt zelf of je kiest voor een weekend retraite, een week retraite of langer

Klik hier om je verblijf te bekijken en te boeken.
Onderaan deze site vind je omgevingsuitstapjes, wandel- en fietsroutes zonder massatoerisme.

Contact en route

 

 
wilde-bloemen.jpg
wilgenboogpillaroflight.jpg
labyrintfonteinzomer.jpg
elfentuin.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen