Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Reserveren / informatie aanvragen


Wil je direct online boeken of alleen weten of jouw accommodatie nog beschikbaar is, vul dan geheel vrijblijvend onderstaand formulier in en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Als je reservering definitief is, dan ga je akkoord met de algemene verblijfsvoorwaarden. Tip: sluit zelf een annulerings- en/of reisverzekering af.

Zie ook de uitgebreide verblijfsvoorwaarden.

LET OP
Verblijven kunnen uitsluitend geboekt worden voor een;

  • weekend         (vr - zo)
  • lang weekend  (vr - ma)
  • midweek         (di - vr)
  • week              (di - di of vr - vr)

Losse overnachtingen zijn enkel mogelijk in B&B Sekinah (aankomst op maandag niet mogelijk).

 

 

Om welke accommodatie en periode gaat het?
accommodatie
aankomst
vertrek
aantal personen
Zijn er bijzonderheden of heb je een vraag?
opmerkingen
Jouw persoonlijke gegevens.
voornaam
tussenvoegsel
achternaam
*
geslacht
Hoe kunnen we je bereiken?
telefoon
*
e-mail
*
Wat is jouw adres?
straat
huisnummer
postcode
plaats
land
 
book-now.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B

B&B

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen van je verblijf. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen