Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Voorwaarden en regels verblijf

Openingstijden  receptie, kantoor, edelsteenwinkel en tuinen

In en uitcheck camping en chalets of receptie
Even aanbellen bij de tussendeur van de edelsteenwinkel (Achter de voordeur)

De edelsteenwinkel en helende tuinen
Deze zijn te bezoeken tijdens live workshops van 10-17 uur. Tijdens de lunchpauze op die dagen zijn we gesloten van 12-13 uur. Klik hier voor de openingsdagen van de helende tuinen en edelsteenwinkel

Kantoor telefonisch bereikbaar
Het Elohim kantoor is van woensdag t/m zaterdag telefonisch bereikbaar van 9.00-12.00 uur en van 13.00-17.00 uur :+31 (0) 597 541539

Helende krachttuinen wel te bezoeken
De tuinen zijn voor verblijvende gasten altijd open, dus ook savonds, en ook bij een doorbraak arrangement van 2 sessies met een verblijf.

Wat verzorgen wij?

Gratis toegang Helende Tuinen tijdens je verblijf.Verzorgde en verwarmde accommodatie met ingerichte keuken, koffiepadapparaat, waterkoker en koelkast met vriesvakje, kosteloos beddengoed en Wifi (in het chalet of Wifispot bij het sanitairgebouw). Kleding was- en droogservice (tegen betaling)
Oplaadpaal voor elektrische auto

Wat neem je zelf mee?

Een badhanddoek en eventuele badslippers voor het douchen. Hand- en theedoek(en) en dweiltje. Toiletpapier, koffiepads en/of (kruiden)thee. Overal zijn wel schaduwplekjes waar je kunt zitten. Wil je het liefst dichtbij je chalet in de schaduw zitten, neem dan een parasol mee. Zonnebrand, muggenolie en eventueel hoge schoenen (laarzen) voor in de tuinen en het bos tijdens een natte periode, een kussentje voor in de tuinen of een stukje plastic voor als de meditatiestoelen nat zijn geregend

Extra's

Combineer je verblijf met een healingsconsult (vooraf reserveren en op basis van beschikbaarheid) Komen er vrienden/familie langs tijdens jouw verblijf voor een dagbezoek of overnachting dan dienen zij zich eerst te melden in de edelsteenwinkel en de kosten te voldoen. Wil je weten wat er te doen is in de omgeving, klik hier voor uitstapjes. Het is niet toegestaan salie en wierook in de accommodatie te branden vanweg het rookalarm. Het is niet toegestaan huisdieren mee te nemen

Bij het boeken van je verblijf ga je ook akkoord met een aantal praktische dingen, die we je graag uitleggen:

Roken alleen op de daarvoor bestemde plek
De Krachtplaats is sacraal terrein. Roken is alleen mogelijk op de daarvoor ingerichte rokersruimte op de parkeerplaats. Dit geldt ook voor een E-sigaret.

Geen edelstenen achterlaten in de krachttuinen of het Lemurische bos
In de Helende Tuinen en het Lemurische bos mag je zolang je er zelf bij bent mediteren met jouw eigen edelstenen of krachtvoorwerpen. Blijf ten alle tijden bij jouw edelstenen/kristallen e.a. krachtvoorwerpen als je ze oplaad in een krachttuin. Laat ze niet onbeheerd achter. Het is namelijk niet de bedoeling dat de energieën van jouw edelstenen de Krachtplaats en tuin werking voortdurend beïnvloeden.

Niet zonnen in de krachttuinen
Neem de krachttuin ook niet in "bezit" door er te gaan liggen (zonnen) maar gun ook andere bezoekers hun momenten. "Reserveer" geen plek in de tuin door hier spullen neer te leggen.

Niet spelen in de krachttuinen
Voor veel mensen zijn de krachttuinen een bron van energie en het hervinden van een innerlijke stilte en afstemming. Ook wordt er gemediteerd in de tuinen en daarbij kan het storend zijn als er spelende kinderen in de tuinen zijn. Er is voldoende plek op de camping voor kinderen om te spelen zonder dat er daarvoor voorzieningen zijn.

Vrienden op bezoek
Als je een verblijf hebt gehuurd en vrienden wilt laten langskomen voor een dagbezoek aan de helende Tuinen dan dienen zij (of jij, vooraf) de tuinen entree te betalen bij de receptie. Blijven ze ook slapen maar zijn ze niet vermeld bij aanvang van je huurovereenkomst dan dienen zij p.p. € 25,- te betalen. 

Geen inventaris uitwisselen
Leen geen keukenspullen, slaapkamer inventaris of andere spullen uit aan bekenden. Indien dit wordt vermist, een vlek heeft gekregen of beschadigd is geraakt houdt de Elohim organisatie jou verantwoordelijk en ontvang je een naheffingsfactuur. Naastenliefde is mooi maar ieder is zelf verantwoordelijk voor een goede voorbereiding wat betreft zijn/haar overnachting(en), zijn eigen onderkomen en spullen, ook in de spirituele wereld. Een optie die je in zo'n geval mee kunt geven is een hotel, B&B in de buurt of een winkel zoals Blokker Vlagtwedde die mogelijk nog open is.

Consuminderen en duurzaamheid
Het Elohim Centre en haar gasten richten zich op consuminderen, duurzaamheid, leven vanuit een kleine voetafdruk en de eenheid met de natuur. Er wordt zuinig omgegaan met energie en we stimuleren het gebruik van ecologische producten.

Aansprakelijkheid
Het Elohim team is niet aansprakelijk voor fysiek of geestelijk letsel, diefstal of andere schade, ook niet wat er uit voort vloeit. Je verblijf is geheel op eigen risico.

Schade
Graag alles schadevrij achterlaten. Indien er schade is geconstateerd aan interieur of exterieur ontvang je een rekening van de kosten van de schade plus de verwervings- of herstelkosten.
Dit geldt niet voor klein serviesgoed dat direct kan worden vergoed en afgerekend in de winkel.
We adviseren je voor annuleringskosten of schade een (reis)verzekering af te sluiten.

Het Elohim team wenst je een mooi verblijf.

 
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen