Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?
Pegasus

Pegasus

Een heerlijke spirituele vakantie, retreat of verblijf in dit fijne, houten, goed geïsoleerde 4 pers. vakantiehuis met aparte slaapkamer, douche, kachel, toilet en keuken. Hij is het hele jaar open op de kesrtvak sluiting na. Uit het slaapkamerraam kijk je rechtstreeks in het Lemurisch bos van de Elohim Krachtplaats. Ook als winterverblijf te huur. Pegasus is zeer geliefd dus wees er tijdig bij!

Meer lezen

Eenhoorn

Eenhoorn

Een heel fijne 2 persoons houten vakantiewoning "Eenhoorn" In de natuur van Zuid Oost Groningen opde Elohim Krachtplaats. Alleen te huur vanaf ca half april tot half okt. Het beschikt over een eigen toilet, keuken en veranda. Het gebouw voor het douchen is vlakbij. Vanaf je veranda heb je een prachtig uitzicht op het Lemurisch bos, dat je vredig, stil en rustig maakt. Kom jij genieten?

Lees meer

Bosfee

Bosfee

Dit kleine vakantiehuisje Bosfee is zeer knus en geschikt voor 1 persoon Alleen te huur vanaf ca half april tot half okt. Voor douche en toilet ga je naar het toiletgebouw er schuin tegenover. Verder is de chalet van alle gemakken voorzien. Kom jij ook verblijven op de Krachtplaats?

Lees meer