Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Feedback ervaringen

Hier enkele ervaringen van gasten:


Gevoel van thuiskomen is er elke keer weer als we op de Krachtplaats zijn. Dit keer een heel fijn verblijf gehad in de chalet woning Pegasus! Ook in de winter is het er heerlijk warm, fijne comfort en bedden heeft het chalet. Een bijzondere gewaarwording in het Lemurische bos!


Dag Elohim Team,
Ik ben graag op de Krachtplaats. De energie voelt voor mij als thuiskomen. Deze energie en de begeleiding van de mensen op het Elohim Centre hebben mij geleerd om die compleetheid in mijzelf te hervinden.

Lieve groet, Anneke


De retreat  was een "buitengewone afwezigheid"... waarbij ik gestopt ben met zoeken en alles en niets heb gevonden... Caravan 13 is "een fijn (t)huisje"

Aafke


Het bijzondere verblijf hier met de krachtige energie ervan, neem ik in mijn hart mee. Mijn dankbaarheid gaat uit naar het Universum. Ook heel veel dank aan Joke en het team. Joke, wat heb je veel werk verzet!

Hartelijke groetjes, Mariëtte


Lieve mensen,

Wat een heerlijke plek en wat een energie!! Had nooit kunnen dromen dat er zo'n plek in Nederland zou bestaan. Ik ontving intense healing, vooral bij de Elfentuin en de staart van Merlijn. De volgende dag was ik zo ontspannen, zo had ik het nog nooit ervaren. Het was een fantastisch verblijf in deze wonderlijke energie, ik heb dan ook mijn verblijf verlengd! De natuur hier, de vlinders, libelles, de stilte, de rust: geweldig! Mijn dank is groot. Heel veel liefde en licht en dank aan Joke en team en de kosmische- en aardekrachten die dit gecreëerd hebben en in stand houden. Blessing to all, Helen.


Wat een fijne krachtplek/ oplaad- en ontlaadplek! Helend... De caravan is ook aangenaam, met z'n drieën was het er heerlijk. Veel liefs en dank, Evelien.


Het was eerst even wennen maar al spoedig kon ik genieten van de stilte, de energie van de tuinen en het helende effect hiervan. Ik voel me nu weer een stapje verder en dank iedereen en alles hier, hiervoor. Ik hoop dat de volgende gast(en) in deze caravan net zo'n fijne tijd mag/ mogen beleven.

Hartelijke groet, Paulette


Gisteren een mooie en bijzondere reading gehad, kadootjes gekocht voor het thuisfront en genoten van de sfeer in de tuinen. Wat waren wij blij dat we toch hebben gekozen voor de caravan in plaats van een tent. Bedankt voor deze waardevolle dagen en tot een volgende keer.

Hartelijke groet, Anouchka en Caroline.


Lekker vertoefd in deze caravan. Genoten van de rust, stilte, mooie tuinen en prachtig vogel gezang. De aardehealing op Pinksterzondag was een bijzondere ervaring. Fijn om de krachten te hebben kunnen bundelen. Veel ideeën en inspiratie opgedaan om mijn eigen tuin nóg elf-, trol- en kaboutervriendelijker te maken! Monique


Ik vond deze camping heel leuk en de tuinen vond ik ook heel mooi en bijzonder. Vooral bij de elfjes, trollen en de vijver. Ik vond het leuk, dag!

Van Feline, 8 jaar


Geweldige fijne (mooie zonnige)  dagen, om dankbaar te mogen zijn. Rust, vrede en Zijn... Vele uren doorgebracht in de tuinen, die bijdragen in onze ontwikkeling. Af mogen sluiten met een bijzondere Transmissie vanavond! We staan op! Als Lichtwerkers, om onszelf en de wereld te dienen. Een fijne en schone caravan, bedankt! Namasté, J & A.


We hebben een nachtje in Pegasus geslapen. Daar is het ook een bezigheid van jewelste met allerlei natuurwezentjes. Voelde dat de elfjes en de trollen van alles regelen en doen. Zag ze zelf met mijn 3D ogen. Wel in verschillende lichtvormen en schaduwen. Tegelijkertijd is er rust in de blokhut.

 

 

 

 

 

 
basischakra32013.jpg
3eoog2013.jpg
zonnevlecht1.jpg
wilgenboogpillaroflight.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen