Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

4 seizoenen Vakantiehuis Pegasus, ook in de winter

Het houten 4 pers. vakantiehuis Pegasus (6x8m, inclusief 2m luifel) bij het bos is bijzonder geschikt voor een spirituele vakantieweek, retraites en een rustgevende vakantie waar je echt bij jeZelf kunt komen. Je kunt het gehele jaar door boeken. Dit vakantiehuis met terras/veranda is goed geïsoleerd en opgebouwd uit 7 cm dikke boomstammetjes. Het houtwerk, het bos, de Krachtplaats en Lemurisch engelen zorgen voor een warme omhulling en fijn verblijf in de natuur.

De keuken is inclusief pannen, servies, bestek, waterkoker, senseo koffiepadapparaat, koelkast met een klein vriesvak en gasstel. In de slaapkamer staan 2 losse bedden met goede matrassen die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden. (200x90 m) In de kamer staat een hoekbank die tot een extra 2 persoonsbed uitgeklapt kan worden. (140x200 m). In de zomer zijn de deur en ramen voorzien van een vliegenhor.

Geniet op de Elohim Krachtplaats van de helende tuinen, reeën en vogels op de Elohim minicamping of natuurcamping! Vergeet niet fietsen en laarzen mee te nemen voor je natuurtochten! En mocht je meer mensen willen spreken dan zien we je graag in het huiskamer restaurant, de kristalwinkel of in de Healing-Reading praktijk, misschien wel voor een kristal chakrakralegging, massage of doorbraaksessie.

Tarieven

Meer informatie en reviews


“Het is een fantastisch huisje. Het was heel fijn om er in te mogen logeren. De slaapkamer is bijzonder rustgevend zo tegen het bos aan”.

“Een hele fijne vakantiewoning. Zeker in de winter, snel warm, fijne bedden en comfort. Een bijzondere gewaarwording in het Lemurische Bos”

Direct reserveren
Vakantie houden op de spirituele elohim krachtplaats
Vakantie houden op de spirituele elohim krachtplaats
1-pegasuswinter.jpg
woonkamerzithoekpegasus.jpg
pagasusslaapkameren.jpg
pegasusbadkameren.jpg
pegasuskeukenen.jpg
spiritueel vakantiehuis.jpg
piramideindesneeuw2.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de 30 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke energietuin voel je iets anders.

 

Wellness

Wellness

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bos- en beekdalgebied, prachtige wandel & fietsroutes, vissen, kanoën, een spirituele Elohim activiteit, galerie, bronnenbad of 1000 jarige Linde? Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch huiskamerres-taurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Spirituele winkel

Spirituele winkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geactiveerde edelstenen in onze grote spirituele winkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren