Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Vakantiehuis huren?


Meer informatie:

  • Het vakantiehuis Pegasus is van 3 januari tot 16 december te boeken. Het vakantiehuis Eenhoorn is alleen tijdens het campingseizoen beschikbaar. Beide vakantiehuizen zijn volledig gemeubileerd en rookvrij.
  • Bij een verblijf in het vakantiehuis zijn de helende tuinen ten alle tijden, gratis te bezoeken. De parkeerplaats is kosteloos.
  • Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur bij een verblijf in het vakantiehuis.
    Vertrek uiterlijk om 10.30 uur op de dag van vertrek.
  • Het centrum is zoveel mogelijk Wi-Fi vrij. Op de spirituele camping (bij het sanitair gebouw) van Zuid-Oost Groningen is een Wi-Fi punt aanwezig waar je van 08:00 tot 24:00 uur gratis gebruik van kunt maken.


Feedback: 

"Vanaf het begin een hele rust wat er over ons heen kwam. Vriendelijk ontvangst en duidelijke uitleg over ons verblijf."

“Een hele fijne vakantiewoning Pegasus. Zeker in de winter, snel warm, fijne bedden en comfort. Een bijzondere gewaarwording in het Lemurische Bos”

“Ik heb echt genoten van het prachtige uitzicht in de slaapkamer in Pegasus”

“Super fijne plek en het huisje heerlijk vertoeven! Ik kom zeker terug!"

"Huisje Eenhoorn is erg prettig en van alle gemakken voorzien. Zoveel rust en sereniteit. Voel we meer opgeladen en dankbaar dat ik op deze plek kon verblijven. Jullie bedankt voor alle goede zorgen en de liefde die jullie hebben voor deze bijzondere en unieke plek."

 


Activiteiten:

  • Ben jij benieuwd of er tijdens je verblijf ook spirituele (avond) bijeenkomsten of workshops worden gegeven, klik hier voor de agenda

 


Tarieven

Klik hier om naar de tarieven te gaan

 

 

 
voorkantpegasusmetgast.jpg
Spiritueel vakantiehuis
1-lemurischbos.jpg
fonteinmiddenstuk.jpg
bosfee7.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

Tarieven

Individuele retraite

Individuele retraite

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd

Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, verlaten of moedeloos maar juist geluk-kig en héél te voelen.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Tarieven

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen

Tarieven