Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Natuurcamping - Aankomst & Voorwaarden


Meer informatie:

 • Het Elohim campingseizoen is vanaf midden april t/m begin oktober
 • Aankomst op de Elohim Krachtplaats tussen 13.00 - 17.00 uur; meld je in de edelsteenwinkel/receptie. Vertrek uiterlijk om 12.00 uur op de dag van vertrek.
 • Op zondag, maandag en dinsdag en na 17.00 uur zijn het spiritueel centrum e.d. edelsteenwinkel / receptie gesloten. Je kunt dan wel aankomen. Zorg wel dat je tevoren een plaats hebt geboekt. Indien je geen plaats geboekt hebt, kun je enkel op plaats nr. 16 gaan staan. Houd er wel rekening mee dat je dan de volgende dag naar een andere plaats moet verhuizen, welke je dan in overleg uit kunt zoeken. Meld je in beide gevallen de volgende dag om 10.30 uur in de edelsteenwinkel /receptie.
 • Warm water, sanitair en elektriciteit (16 ampere stroom) zijn gratis te gebruiken in de zomermaanden. In april, mei, september en oktober betaal je een vergoeding voor campers en caravans. Voor de tenten geldt dit in april en oktober.
 • Er is GEEN koelkast of een vriezer aanwezig voor campinggasten. Wel is er de mogelijkheid een koelbox te huren. Het tarief staat vermeld in de tarieventabel hieronder. Let op dat als je op een maandag of dinsdag vertrekt de koelbox op zondag dient te worden ingeleverd omdat het centrum op maandag en dinsdag gesloten is.
 • Kom je met een camper? De camping plekken zijn geschikt voor campers met een gewicht van maximaal 3,5 ton. Maak zoveel mogelijk gebruik van fietsen zodat de plek niet stuk gereden wordt.
 • Gratis parkeren
  Op de parkeerplaats is een laadpaal beschikbaar

 • Gratis entree helende tuinen, Lemurisch Bos en Krachtplaats bij overnachting. Ook ‘s avonds en op dag van vertrek tot 17:00 uur toegang.
 • Het centrum is zoveel mogelijk Wi-Fi vrij. Op de spirituele camping (bij het sanitair gebouw) van Zuid-Oost Groningen is een Wi-Fi punt aanwezig waar je van 08:00 tot 24:00 uur gratis gebruik van kunt maken.


Extra informatie en prijzen kamperen:

Helende tuin gratis
Parkeren gratis
Wifi gratis
   
Kinderen van 0 jaar gratis, vanaf 1 jaar tot 12 jaar geldt er een apart tarief, zie bovenstaande tarieventabel  
Koelbox, verlengsnoer of campingstekker huren       Informeren bij de receptie  
Kleding was en droog service € 9,95
Keukenhanddoek en theedoek € 6,00
Toiletpapier per rol € 1,00
Toiletpapier 8 stuks per pak € 5,00
Dagbezoek vrienden inclusief helende tuinen + krachtplaats entree, vooraf betalen € 13,50
Slaapzak of deken huren (borg € 30,00) € 8,00
Winterstalling niet overdekt, per plek

€155,00

Seizoenplaats informatie klik hier  

 

Voorwaarden:

Lees onze algemene voorwaarden en annuleringsvoorwaarden voordat je je verbljif boekt.
Lees hier de voorwaarden


Ervaring van onze gasten:

Lieve mensen,
Wat een heerlijke plek en wat een energie!! Had nooit kunnen dromen dat er zo'n plek in Nederland zou bestaan. Ik ontving intense healing, vooral bij de Elfentuin en de staart van Merlijn. De volgende dag was ik zo ontspannen, zo had ik het nog nooit ervaren. Het was een fantastisch verblijf in deze wonderlijke energie, ik heb dan ook mijn verblijf verlengd! De natuur hier, de vlinders, libelles, de stilte, de rust: geweldig! Mijn dank is groot. Heel veel liefde en licht en dank aan Joke en team en de kosmische- en aardekrachten die dit gecreëerd hebben en in stand houden. Blessing to all, Helen.

“Zeer prettig verblijf. Heerlijke rust en zonder prikkels van buiten. Lekker tot jezelf, en tot elkaar komen.”

“Wat een prachtige sterrenhemel kon ik ’s nachts waarnemen, ik voelde me echt verwend!”

"Het kamperen was helemaal prima, fijn en compleet sanitair. Heel fijn om ook 's avonds in de Tuinen te kunnen zitten."

“Ik ben vorige week bij jullie op de natuurcamping wezen logeren en ik heb aan een healing/transmissie mee gedaan. Ik wil laten weten dat het een super mooie ervaring voor me was. Het heeft me goed gedaan. Bij de healing/transmissie heb ik ook echt wat energetisch opgeruimd. De komende week zijn er veel nieuwe dingen gaande in mijn leven waarbij ik mezelf eindelijk echt laat zien aan de wereld, dus dat wordt goed werken aan de derde chakra.”

 

 

 

 
Gasten op de spirituele natuurcamping bij het Elohim Centre.
aug-2012-02.jpg
1-groepbijlemurischbos2013.jpg
groepkampvuur.jpg
wilde-bloemen.jpg
camping.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen