Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Algemene informatie alleen voor kamperen

Kamperen bij het Elohim Centre – Algemene Informatie

De receptie/edelsteenwinkel is open van donderdag t/m zondag
van 10.30 - 12.15 en van 13.00 – 17.00 uur.

Kom je op een dinsdag of woensdag aan of heb je een vraag m.b.t. je verblijf? 
Je kunt dan in de hal van de winkel op een bel drukken waarbij iemand je ontvangt en te woord staat.

Algemeen

Door betreding van het kampeerterrein ga je akkoord met het kampeerreglement van het Elohim Centre (hangt in de hal van het hoofdgebouw en is te vinden in link onderaan deze pagina). Het is niet toegestaan auto’s op of bij de kampeerplaats te parkeren. Gebruik daarvoor de centrale parkeerplaats. Wel kun je op de plek uitladen. Aankomst vanaf 13.00 uur. Zorg dat je spullen op je vertrek dag ten laatste om 12.00 uur van de camping of zijn. Indien je na 12.00 uur nog in de tuinen wilt verblijven, dan mag dat kosteloos tot 17.00 uur.

Bezoekers van de overnachtende gast dienen zich altijd te melden in de edelsteenwinkel / receptie en/of hun bezoek dient van tevoren door jou als overnachtende gast te zijn aangegeven en betaald (zie tarieven voor meer info).

Kristallen, edelstenen e.a. zaken opladen in de krachttuinen mag alleen zolang je er zelf bij bent. Slapen of zonnen  op de Tuinplaatsen is niet toegestaan. Help mee de oorspronkelijke energie te bewaken.

Andere belangrijke zaken zijn;

  • Wasgoed kan tegen betaling worden afgegeven.
  • Neem eigen toiletpapier mee voor als je gebruik maakt van het toiletgebouw.
  • Chemisch toilet legen op de daarvoor geschikte plaats naast het kruidenhuisje.
  • Open vuur alleen toegestaan op de vuurplaats bij de Sekhmet-tuin.
  • Gebruik van geluidsdragers, radio, TV, muziekinstrumenten is in principe niet toegestaan, tenzij niet hoorbaar buiten de eigen plaats.
  • Kinderen niet laten spelen in de Helende Tuinen, bij de verhuurcaravans en vakantiewoningen i.v.m. stilte-retreat.
  • Onderhoudswerkzaamheden in de Tuinen gebeurt zoveel mogelijk vóór 13.00 uur i.v.m. stilte en meditatie. Soms is echter een uitzondering noodzakelijk.
  • Verblijvende gasten mogen ook buiten de officiële bezoekerstijden (11.00-17.00 uur) gebruik maken van de Tuinen maar nemen dan onderhoudswerkzaamheden voor lief.
  • De Krachtplaats van het Elohim Centre is sacraal terrein. Het gehele TERREIN, gebouwen en camping zijn ROOKVRIJ. Roken is alleen toegestaan bij de ingang van de parkeerplaats op de aangewezen plek.
  • Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Seizoenplaatsen

Let op: Aansluiten van boiler en/of elektrische kachel niet toegestaan. Bij het niet nakomen hiervan kan de kampeerder zijn/haar plaats kwijtraken. Aan het eind van het seizoen de plek in originele staat, schoon en leeg achterlaten. Variabele kosten per bezoek betalen in de Kristalshop. Elk bezoek, ook zonder overnachting, dient van te voren te zijn aangemeld in de kristalshop. Betaling volgens tarieven website.


We wensen je/jullie een fijne tijd.
Het Elohim team.

 

Uitgebreider kampeerregelement

 
informatie.png
aug-2012-02.jpg
wilde-bloemen.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen