Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Vakantiehuis Eenhoorn

Het houten vakantiehuis Eenhoorn, (binnen:4x5m.) in de natuur van de spirituele camping, is geschikt voor maximaal 2 personen en alleen te huur vanaf ca half april tot half okt. Het kijkt uit op het Lemurisch Bos van de natuurcamping. Het is heerlijk voor een retraite. Het staat in de uitstraling van de Merlijn Krachttuin dus wees bedacht op je magisch kind vol toverkrachten! Wat wil je creëren in je leven? Geniet van een natuurlijk, inspirerend en rustgevend verblijf op onze mini-camping. Ontspan en ontdek de magie van je positieve stroom en levensrichting op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Merlin.

Eenhoorn bestaat uit één ruimte met living, keukenhoek, slaapgedeelte en met infrarood verwarming. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en een eigen veranda (2x5m.) Hij ligt niet in de volle zon waardoor het er niet zo heet wordt.

Het keukenhoekje is inclusief koelkast met een klein vriesvak, pannen, servies, bestek, waterkoker, senseo apparaat en 2 pits kookstel. Het vakantiehuis heeft alleen koud water. Voor warm water kun je gebruik maken van het sanitairgebouw wat zeer dichtbij is. In de open slaaphoek staan 2 losse eenpersoons bedden met goede matrassen die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden (200x90cm). In het kamergedeelte staat een tafel met  stoelen. In de zomer worden de deur en 1 raam voorzien van een vliegenhor.

Als je mensen wilt spreken kun je meedoen met een spirituele weekend workshop (ruim tevoren opgeven vanwege plekken)of de spirituele winkel bezoeken. Zie de siteagenda; www.elohim-centre,org Vergeet niet je fiets en laarzen mee te nemen want er zijn schitterende en rustgevende natuurtochten te maken als je kiest voor een spirituele vakantieweek!

Klik hier voor de TarievenMeer informatie en reviews


"Wat een fijne Krachtplek om op te laden en te ontladen! Helend... Het vakantiehuis is ook aangenaam, samen was het er heerlijk! Veel liefs en dank."

"Echt een prachtig uitzicht op het Lemurisch bos! We zagen reeën! Wij hebben genoten en komen zeker terug!"

"Alles was aanwezig.de Eenhoorn is GEWELDIG!" Martien

"Het was Heerlijk! Wat een stilte, wat een rust!."

Direct reserveren
Spirituele vakantie op een krachtplaats
Spirituele vakantie op een krachtplaats
eenhoorn-zithoek7bewerkt.jpg
eenhoorn-keuken11bewerkt.jpg
eenhoorn-eettafel1bewerkt.jpg
eenhoorn-uitzicht1.jpg
eenhoorn-toilet1.jpg
eenhoornslaapruimte.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de 30 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke energietuin voel je iets anders.

 

Geometrishe vormen

Geometrishe vormen

Healing Coaching

Healing Coaching

Geef meer verdieping aan je verblijf met een Healing Coaching sessie. Meer weten?

Stilte retraite

Stilte retraite

Geef jezelf een stilte retraite op de krachtplaats met de helende tuinen en het Lemurisch bos. Klik hier voor meer informatie.

Spirituele winkel

Spirituele winkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geactiveerde edelstenen in onze grote spirituele winkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of Bed & Tuinen.

Online reserveren