Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Vakantiehuis Eenhoorn

Het houten vakantiehuis Eenhoorn (4x5m.) in de natuur van de spirituele camping is geschikt voor maximaal 4 personen. Het kijkt uit op het Lemurisch Bos van de natuurcamping. Het is er heerlijk voor een retraite. Het staat in de uitstraling van de Merlijn Krachttuin dus wees bedacht op je magisch kind vol toverkrachten! Wat wil je creëren in je leven? Geniet van een natuurlijk, inspirerend en rustgevend verblijf op de mini-camping. Ontspan en ontdek de magie van je positieve stroom en levensrichting op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Merlin.

Eenhoorn bestaat uit één ruimte met living, keukenhoek, slaapgedeelte en met infrarood verwarming. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en terras/veranda (2x5m.)

Het keukenhoekje is inclusief koelkast met een klein vriesvak, pannen, servies, bestek, waterkoker, senseo apparaat en 2 pits kookstel. Het vakantiehuis heeft geen warm water, hiervoor kun je gebruik maken van het toiletgebouw wat zeer dichtbij is. In de open slaaphoek staan 2 losse eenpersoons bedden met goede matrassen die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden (200x90cm). In het kamergedeelte staat een 2 pers. zit-slaapbank (120x190cm) en een tafel met 4 stoelen. In de zomer worden de deur en 1 raam voorzien van een vliegenhor.

Als je mensen wilt spreken kun je mee-eten in het huiskamer restaurant, meedoen met een spirituele weekend workshop of de spirituele winkel bezoeken. Vergeet niet je fiets en laarzen mee te nemen want er zijn schitterende en rustgevende natuurtochten te maken als je kiest voor een spirituele vakantieweek!

Tarieven

Meer informatie en reviews


"Wat een fijne Krachtplek om op te laden en te ontladen! Helend... Het vakantiehuis is ook aangenaam, samen was het er heerlijk! Veel liefs en dank."

"Echt een prachtig uitzicht op het Lemurisch bos! Wij hebben genoten en komen zeker terug!"

Direct reserveren
Spirituele vakantie op een krachtplaats
Spirituele vakantie op een krachtplaats
eenhoorn-zithoek7bewerkt.jpg
eenhoorn-keuken11bewerkt.jpg
eenhoorn-eettafel1bewerkt.jpg
eenhoorn-uitzicht1.jpg
eenhoorn-toilet1.jpg
eenhoornslaapruimte.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de 30 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke energietuin voel je iets anders.

 

Wellness

Wellness

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bos- en beekdalgebied, prachtige wandel & fietsroutes, vissen, kanoën, een spirituele Elohim activiteit, galerie, bronnenbad of 1000 jarige Linde? Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch huiskamerres-taurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Spirituele winkel

Spirituele winkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geactiveerde edelstenen in onze grote spirituele winkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren