Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Krachtplaats1000-jarige lindeboom en Maria verschijningsplek op ley-centrum, 15 km van Elohim

In Heede in Duitsland (15 km vanaf de Elohim Krachtplaats): staat een 1000 jarige lindeboom op een ley-centrum en oude krachtplaats. Ook is in Heede een druk bezocht bedevaartsoord en Krachtplaats waar Maria herhaaldelijk is verschenen aan 4 meisjes. Haar energie is er nog steeds sterk voelbaar.

 

1000 Jarige Lindeboom op oorspronkelijke Krachtplaats en Leycentrum in Heede (Dtl) 15 km

Er is één zomerlinde (Tilia platyphyllos) te vinden in het park in Heede (district Emsland).
Deze boom wordt "Heeder Linde" genoemd. De linde van Heede is de dikste linde van Duitsland en Europa.

Dit is één van die eeuwenoude dorpslinden, zo kenmerkend voor Duitsland en enkele andere Midden-Europese landen, met name Tsjechië en Oostenrijk. Het planten van linden in dorpen is een traditie die door het Christendom vanaf de vroege Middeleeuwen werd toegepast, vaak bij de kerk. In dit geval stond de linde op de binnenplaats van een burcht, de Schärpenburg. Deze zou in een vroege versie al in de late 13e eeuw hebben bestaan, maar in 1467 in een tweede, modernere variant zijn gebouwd.

De meer dan 1000 jarige stam verbreedt zich vanaf de wortelaanzet naar boven, zodat de omtrek op 1,3 m hoogte ruim 17 m bedraagt. Op ongeveer twee meter hoogte houdt de stam op en ontspringen elf forse en twee dunnere takken / c.q. stammen, die een enorme kroon vormen. Deze was tijdens mijn laatste bezoek in 2004 zo'n 26 m hoog en 35 m breed.

Route:  
v.a.het Elohim Centre weg volgen tot brug, over de brug rechts af doorrijden tot T- splitsing daar links af vervolgens doorrijden tot vlak voor de vesting Bourtange daar rechts af. De weg volgen om de vesting heen tot T-splitsing daar rechts af en vervolgens de weg volgen tot in Heede. In Heede doorrijden tot bij het kruispunt, daar recht oversteken en na ca 50m aan de linker kant bij het voormalige bankgebouw parkeren. Daarachter staat de "Heeder Linde", de dikste linde van Duitsland en Europa. Oorspronkelijk stond de linde op de binnenplaats van een burcht, de Schärpenburg. 


Krachtplaats van Maria verschijningen en haar energie 15 van Elohim, ook in Heede (dtl)

 

4 Meisjes zagen elke dag Maria. Dit is nu een krachtplaats en bedvaartscentrum om te bezoeken
Volg van het Lindenboom bezoek de Hauptstrasse van Heede tot het bordje 'Gebetsstätte', dan het bord volgen tot aan de kerk - met begraafplaats. Op de krachtpplek bij de begraafplaats waar Maria steeds verscheen is een kappetje gebouwd. Je kunt er nog steeds haar hulp vragen of er mediteren. Je kunt daar ook haar uitstraling en kracht voelen en een kaarsje branden (gesloten na zonsondergang).

Ook vind je in hetzelfde dorp als van de 1000 jarige Lindeboom krachtplaats dus ook de krachtplaats met o.a. de Mariakapel en verschijningsplekken waar Maria nog voelbaar is, die aangegeven worden door grote keien op het terrein inde buurt van de kerk en begraafplaats.
Lees hier het bijzondere verhaal van de 4 meisjes aan wie ze verscheen

 
1000-jarige-lindeboom-heede.jpg
gebetsstatte-heede.jpg
muttergottes.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen