Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Algemene Verblijfsvoorwaarden, annuleringskosten + huishoudelijk reglement vakantiehuis, kamperen, Bed & Tuinen

Aankomst en vertrektijd
Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur bij een vakantiehuis of chalet, vertrek is uiterlijk om 10.00 uur. Voor de camping geldt een aankomsttijd vanaf 13.00 uur en vertrektijd uiterlijk 12.00 uur. Zet je spullen vóór je vertrektijd in de auto of (winkel)hal. Je mag nog tot 17.00 uur in de tuinen. Let op: ook bij sessie en/of workshop dien je je te houden aan de vertrektijd.

Toegangscode of sleutel bij vakantiehuis en chalet
Bij aankomst vóór 17.00 uur ontvang je de sleutel als je je meldt in de edelsteenwinkel/receptie en hoor je in welke chalet / vakantiehuis je kunt overnachten. Indien je na 17.00 uur arriveert of op maandag, dinsdag of woensdag arriveert, mail of bel ons dan even om te horen waar je de sleutel op kunt halen bij aankomst. Meld je aankomst in dat geval de volgende dag ook even in de edelsteenwinkel/receptie. T +31 (0)597 541539  E info@elohim-centre.org
Bij vertrek lever je de sleutel in de edelsteenwinkel/receptie in. Als de winkel gesloten is deponeer je de sleutel in de brievenbus links van de hoofdingang van de winkel.

Onderhoud bij aankomst
De verblijfsaccommodatie (caravan, vakantiehuis, kampeerplaats) met al wat daarbij behoort of zich erin bevindt dient netjes te worden gebruikt. Tref je bij aankomst onregelmatigheden aan, wil je ons dan daarvan in kennis stellen?

Vertrek
Na vertrek dienen slaapkamer en accommodatie / caravan netjes te worden achtergelaten, inclusief het volgende:

  • Beddengoed van het bed afhalen en deponeren in de accommodatie/caravan bij de voordeur.
  • Fornuis en verlichting uit.
  • Verwarming op 5 graden draaien (vakantiehuis), ramen en deuren sluiten.
  • Afval scheiden in de daarvoor bestemde bakken. Bij vertrek de vuilniszakken / bakken in de daarvoor bestemde containers op de parkeerplaats (vakantiehuis) of bij het toiletgebouw (caravan) doen.

Schadevrij
Alles dient schadevrij achtergelaten te worden. Indien er schade is geconstateerd aan interieur* of exterieur krijg je een rekening van de kosten van de schade plus de verwervingskosten. Bij aanmelding ga je akkoord met deze voorwaarden.
*beschadigd klein (servies)goed kan direct worden vergoed bij de winkel /receptie.

Aansprakelijkheid
Het Elohim Centre aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. het gebruik en de bewoning van de verblijfsaccommodatie en van het gebruik van de zich daarin bevindende en bijbehorende inventaris. We adviseren je een goede (reis-)verzekering af te sluiten

Auto parkeren op de daarvoor bestemde parkeerplaats
Parkeer je auto of motor op de parkeerplaats en niet bij je verblijf. Er is ook een oplaadpaal voor elektrische auto's aanwezig. Vraag ernaar in de edelsteenwinkel / receptie als je hier graag gebruik van wilt maken.

Geen spullen achterlaten
In de verblijven is het niet toegestaan spullen achter te laten voor een eventueel volgend verblijf. Spullen die achterblijven worden weggedaan, weg gegeven of op eigen kosten teruggezonden.

Kleine voetafdruk
We vragen je medewerking om elkaar attent te maken op het voorkomen van onnodig water-, stroom- en gasverbruik en de ramen en deuren te sluiten tijdens het stookseizoen. We proberen teveel productie van spullen en hun afval te voorkomen en vragen je medewerking voor Moeder Aarde.
Op de krachtplaats worden ecologische schoonmaakproducten gebruikt. We vragen je om ook voor je eigen gebruik ecologische producten (afwasmiddel etc.) te gebruiken.

Meenemen voor tuinbezoek en kamperen
TIP: Het is in het Noorden vaak wat kouder of juist warmer dan elders in het land. Neem bij kamperen altijd een extra deken en zaklantaarn mee en voor het bezoek aan de helende Krachttuinen hoge schoenen, een parasol of paraplu.

Stilte, rookverbod, huisdieren, salie, wierook
Onderhoudswerkzaamheden in de tuinen gebeurt zoveel mogelijk vóór 13.00 uur  i.v.m. stilte en meditatie. Soms is echter een uitzondering nodig. Overnachtende gasten mogen ook op andere tijden dan de middag, gebruik maken van de Tuinen maar nemen dan onderhoudswerkzaamheden voor lief. I.v.m. stilte en meditatie kinderen niet in de Helende Tuinen, rondom de vakantiewoningen en verhuurcaravans (retreat) laten spelen. Huisdieren zijn niet toegestaan. De Krachtplaats van het Elohim Centre is sacraal terrein. Het gehele TERREIN, gebouwen en camping zijn ROOKVRIJ. Roken is alleen toegestaan bij de ingang van de parkeerplaats op de aangewezen plek. In de caravans, vakantiehuis en de Bed & Tuinen is het tevens niet toegestaan salie of wierook te branden.

Het verkopen van spullen of aanbieden van diensten (incl. healingen en andere sessies
) of reclame maken voor eigen zaken zijn op het terrein van het Elohim Centre zonder nadrukkelijke toestemming niet toegestaan.

Een tuin "niet in bezit nemen"
in de krachttuinen mag alleen zolang je er zelf bij bent mediteren met eigen edelstenen of krachtvoorwerpen. Slapen of zonnen bij de krachttuinen is niet toegestaan; dat is niet fijn voor andere bezoekers. Laad je edelstenen/kristallen e.a. krachtvoorwerpen alleen op in de krachttuinen als je er zelf bij bent. Laat ze niet onbeheerd achter.

Avond stilte
Na 22.30 uur moet het rustig zijn op het terrein, in de gebouwen, op de camping en in de Helende Tuinen (ook geen radio's en muziekinstrumenten meer).

Betaling
Door aanmelding voor een verblijf ga je akkoord met de verblijfsregels.
Een bevestiging van de aanmelding en bijbehorende factuur wordt per e-mail aan je verstuurd. Het gehele verblijfsbedrag dient, conform factuur en onder vermelding van het factuurnummer, overgemaakt te worden op:
giro NL 78 INGB 0006 7974 43 t.n.v. Elohim Centre BV te Veelerveen.

Het gehele bedrag dient uiterlijk 14 dagen na aanmelding op bovenstaande rekening te staan. Is de betaling binnen 14 dagen niet op deze rekening bijgeschreven, dan ontvang je een herinnering. Na 14 dagen ontvang je nogmaals een tweede herinnering als de betaling nog niet is voldaan.  Is de betaling daarna nog niet voldaan, wordt de betaling uit handen gegeven aan een incassobureau. De kosten hiervan worden op jou, de gast, verhaald.

Annuleren (we volgen de richtlijnen van Recron):
Dien je annulering altijd per email bij ons in. Je annulering is alleen geldig indien je een schriftelijke bevestiging van ons hebt ontvangen. E : info@elohim-centre.org

Annuleringsvoorwaarden verhuurchalets, kamperen, vakantiehuis, seizoensplaats
Bij annulering betaal je een bedrag als vergoeding, afhankelijk van de datum van annuleren:

  • bij annulering meer dan drie maanden voor de ingangsdatum, 15% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen drie tot twee maanden voor de ingangsdatum, 50% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen twee tot één maand voor de ingangsdatum, 75% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering binnen één maand voor de ingangsdatum, 90% van de overeengekomen prijs;
  • bij annulering op de dag van de ingangsdatum, 100% van de overeengekomen prijs.
  • Bij voortijdig vertrek is de recreant de volledige prijs voor de overeengekomen tariefperiode verschuldigd.

Betalingsmogelijkheden seizoenplaats (camping)
Bij boeking van het volledig arrangement kan de betaling in 3 termijnen worden voldaan. Er komen dan € 25,- administratiekosten bij. De eerste termijn dient betaald te zijn voor de eerste aankomstdatum. De tweede termijn half juni, de derde termijn half augustus.
Bij vooruitbetaling van het gehele bedrag in één keer worden er geen extra kosten in rekening gebracht.


 Openingstijden

Voor de openingstijden van de winkel en tuinen klik hier


Contact

Info@elohim-centre.org
T +31 (0) 597 541539

 

lees hier het uitgebreidere kampeer- en verblijf regelement

 
algemene-voorwaarden.png
aug-2012-02.jpg
vakantiewoning-happiness-serre.jpg
verblijfcharissap1160219.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen