Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Corona maatregelen

Het kan gebeuren dat je besmet raakt met corona zodat je genoodzaakt bent het verblijf, dat je geboekt hebt bij het Elohim Centre, te annuleren. Normaal gesproken gelden bij annulering de voorwaarden zoals je ze hebt gekregen bij de boeking van je verblijf op het Centrum.

Soepel omgaan met de regels
Toch willen wij soepel omgaan met de regels en bieden je daarom de mogelijkheid aan om het verblijf te verplaatsen naar een andere datum, dit dient dan wel meteen te worden afgesproken en je betaalt hiervoor 15 euro administratiekosten Je verplicht je dan wel tot het opsturen van een bewijs waarin staat dat je positief getest bent, dit door een erkende organisatie zoals bijvoorbeeld de GGD. Verplaatsen kan niet steeds opnieuw maar slechs eenmalig.

Heb je angst om besmet te worden door anderen en ben je zelf niet ziek?
In je chaletje in de natuur hoef je niet tot nauwelijks in aanraking te komen met anderen. Je zit er op jezelf zoveel je wilt. 

Bewijs positieve uitslag
"Een bewijs positieve uitslag (BPU) is anders dan het herstelbewijs: dit is een document waarop staat dat je positief bent getest met de testdatum. Je ontvangt geen QR-code en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Een BPU kun je niet gebruiken als herstelbewijs, reisdocument of als toegangsbewijs. Je kunt dit bewijs wel gebruiken voor je (reis)verzekering als zij een bewijs willen zien dat je positief bent getest. Een BPU kun je opvragen bij de organisatie waar je je hebt laten testen."

Heb je vragen over je verblijf of wil je meer informatie neem dan contact op.

T: +31 (0) 597 54 1539
E: info@elohim-centre.org

Elohim Centre
Ruiten A Kanaal 26
9566 TL Veelerveen
info@elohim-centre.org

Telefonische bereikbaarheid: woensdag t/m zaterdag van 9.00 - 12.00 en 13.15 -17.00 uur.

Klik hier voor meer contact informatie

 

 
corona.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Welkom op onze Spirituele Camping gelegen in de prachtige natuur van zuid-oost Groningen!
Boek een verblijf op onze natuurcamping en geniet van de krachtplaats met helende tuinen.
Kom tot jezelf, ervaar de rust en laad jezelf weer op in deze prachtige, rijke  omgeving.

Meer informatie

Tarieven

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

*Kampeerseizoen 2024:
 Geopend van 12-04 tot 05-10

 

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer informatie

 

Luxe Chalets

Luxe Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren. Wil je een dieper verbinding met jeZelf, de Aarde of  Engelencontact? Deze chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen

 

 

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer informatie

Tarieven

Langer termijn verhuur

Omgeving, Bezienswaardigheden, Krachtplaatsen