Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Corona maatregelen

Het kan gebeuren dat je besmet raakt met corona zodat je genoodzaakt bent het verblijf, dat je geboekt hebt bij het Elohim Centre, te annuleren. Normaal gesproken gelden bij annulering de voorwaarden zoals je ze hebt gekregen bij de boeking van je verblijf op het Centrum.

Soepel omgaan met de regels
Toch willen wij soepel omgaan met de regels en bieden je daarom de mogelijkheid aan om het verblijf te verplaatsen naar een andere datum, dit dient dan wel meteen te worden afgesproken en je betaalt hiervoor 15 euro administratiekosten Je verplicht je dan wel tot het opsturen van een bewijs waarin staat dat je positief getest bent, dit door een erkende organisatie zoals bijvoorbeeld de GGD. Verplaatsen kan niet steeds opnieuw maar slechs eenmalig.

Heb je angst om besmet te worden door anderen en ben je zelf niet ziek?
In je chaletje in de natuur hoef je niet tot nauwelijks in aanraking te komen met anderen. Je zit er op jezelf zoveel je wilt. 

Bewijs positieve uitslag
"Een bewijs positieve uitslag (BPU) is anders dan het herstelbewijs: dit is een document waarop staat dat je positief bent getest met de testdatum. Je ontvangt geen QR-code en er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Een BPU kun je niet gebruiken als herstelbewijs, reisdocument of als toegangsbewijs. Je kunt dit bewijs wel gebruiken voor je (reis)verzekering als zij een bewijs willen zien dat je positief bent getest. Een BPU kun je opvragen bij de organisatie waar je je hebt laten testen."

Heb je vragen over je verblijf of wil je meer informatie neem dan contact op.

T: +31 (0) 597 54 1539
E: info@elohim-centre.org

Elohim Centre
Ruiten A Kanaal 26
9566 TL Veelerveen
info@elohim-centre.org

Telefonische bereikbaarheid: woensdag t/m zaterdag van 9.00 - 12.00 en 13.15 -17.00 uur.

Klik hier voor meer contact informatie

 

 
corona.jpg
Kleinschalige natuurcamping

Kleinschalige natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos en viswater. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

Kampeer,seizoenplaats tarief

Laadpaal + gratis parkeren aanwezig

corona

Individuele retraite

Individuele retraite

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd

Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, verlaten of moedeloos maar juist geluk-kig en héél te voelen.

Meer lezen

Langer termijn verhuur, tijdelijke woning mogelijk

Laadpaal + gratis parkeren aanwezig

corona

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Tarieven

Langer termijn verhuur, tijdelijke woning mogelijk

Laadpaal + gratis parkeren aanwezig

corona

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen

Tarieven

Langer termijn verhuur, tijdelijke woning mogelijk

Laadpaal + gratis parkeren aanwezig

corona