Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Elfenlicht

Een spirituele vakantie, weekend of retraite in de natuur van Groningen-Drenthe op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en bos. Bij jezelf komen, ontspannen, rust en lichtkracht ervaren! In dit luxe 3 pers. chalet Elfenlicht heb je alle ruimte voor een kort of langer verblijf. Slaapkamer 1 heeft een 2persoons bed (160X200m) en slaapkamer 2, 1 smal bed (70x190m). De badkamer met douche en wastafel en daarnaast een apart toilet. De woonkamer en open keuken (met oven, 4 pits gaskookplaat, senseo koffiepadapparaat en waterkoker) zijn ruim en licht. Het 4 seizoenen chalet is goed geïsoleerd en staat op een spirituele camping (minicamping, natuurcamping) met veel ruimte en rust.

Dit chalet is niet alleen voorzien van een eigen terras maar heeft ook een serre (3x2,5m) waar je al snel lekker "buiten" kunt zitten. De deur is voorzien van een vliegengordijn. Het winter chalet staat in het hart van de Elohim Krachtplaats en direct naast het Trollenbos wat het een unieke, geborgen en blije sfeer geeft. Het kijkt uit op 3 ha. Lemurisch bos waarin je mag wandelen en reeën ontmoeten. Een uiterst fijne plek om van de mooie natuur en het dicht bij jeZelf zijn, te genieten!

Klik hier voor de Tarieven

Meer informatie en reviews


“Ik heb het heerlijk gehad. Chalet Elfenlicht is ook een prachtige chalet op een mooie plek. Serre is heerlijk, lekker in het zonnetje gezeten!”  Debbie

"Goed ingericht chalet, ruim en luxe. Heel schoon. We hadden er nog wel 2 dagen langer in willen doorbrengen."  Jolande en Anita

 

Direct reserveren
chalet172v2.jpg
chalet172v2.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats

 

Wellness

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bijzondere natuur, regio en uitstapjes die je nergens anders vindt! Of doe je mee aan een bijzondere Elohim activiteit?
Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch  huiskamerrestaurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Kristalwinkel

Kristalwinkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geopende en geactiveerde kristallen in onze grote kristalwinkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of Bed & Tuinen.

Online reserveren