Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Chakra Kristallegging (Elohim Centre Veelerveen)

Boek een bijzonder consult bij een van onze beroepshealers en kristalmasters en ontmoet je ware Zelf en de  geopende en geactiveerde kristallen!

In ieder mens ligt een vonk van het goddelijke licht opgeslagen. Door de krachten van edelstenen en hun kristalwezens op jouw chakras / lichaam is het mogelijk contact te maken met jouw Ware Wezen en het ankeren hiervan in je lichaamscellen.

Door een geactiveerde kristallegging worden zowel de etherische, emotionele, relationele mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd en gehealed. Je hoogste fysiek en geestelijk potentieel wordt voelbaar geopend en je healingswens wordt daarin ook meegenomen. Je kunt voelen hoe de kristallen je stevig in je lichaam ankeren, ontspannen tot rust brengen en uit je hoofd halen. Je hogere bewustzijn en ziel kunnen vervolgens gemakkelijk binnenkomen. Tijdens de kristallegging of later kun je beelden gaan zien of informatie krijgen. Een Elohim kristallegging ontspant en heelt niet alleen voelbaar je lichaam maar ook je ziel, keuzes en levensrichting.

Je kunt kiezen voor een kristal-chakralegging om je te ondersteunen op je pad van spirituele ontwikkeling, zelfrealisatie, voor bekrachtiging, integratie van een proces, gezondheid of ontspanning. 13 Dimensionaal geactiveerde Elohim Kristallen hebben de eigenschap de meest hoge energieën direct in de lichaamscellen te brengen en je diepgaand te gronden en te aarden, waarna je ziel nog meer deel uit gaat maken van je persoonlijke leven en je stappen. Je voelt je na afloop van de krisatllegging en haar werking; fijner, krachtiger en lichter. Een kristallegging kan diepgaandere blokkades oplossen.

Geopende en geactiveerde Elohim edelstenen en kristallen zijn tevens13-voudig opgeladen door de Elohim Krachtplaats. Deze nieuwetijd Krachtplaats-energie activeert ook je eigen engelenenergie en innerlijk kind. Door je verblijf op de krachtplaats in combi en de geactiveerde kristallen, krijgen je chakra's een bijzonder intense healing en dat kun je duidelijk voelen!

Kristallen en edelstenen worden speciaal voor jouw aura en situatie gekozen door de kristalmaster-healer.
Dankzij de frequenties waarmee de edelstenen voelbaar energie zenden, ontvouwen je chakras en celinformatie zich en laten ze gekwetstheden, oude patronen en ziekte los.

Voor een kristallegging staat 1,5 uur, de kristallegging op je chakras duurt ongeveer 1 uur
De kristalmaster-healer zal voor de legging je aura lezen, de bijpassende kristallen uitzoeken en na afloop worden de kristallen energetisch gereinigd, dit alles zit verwerkt in het 1,5 uur.

Contact en afspraak
Reserveer je sessie liefs vooraf iv.p. de agenda planning van de healers
T: +31 (0) 597 541539
E: info@elohim-centre.org

 

Klik hier voor meer informatie over healing - reading - coaching sessies bij het Elohim Centre

 

 

 
1-kristalhealing2.jpg
1-healing.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen