Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Natuurcamping Zuid Oost Groningen + helende tuinen

Tarieven natuurcamping Zuid Oost Groningen:

Klik hier om naar de tarieven te gaan

 

Meer info:

 • Het Elohim campingseizoen is van 20 april t/m 28 oktober 2018
 • Aankomst op de Elohim Krachtplaats tussen 13.00 - 17.00 uur; meld je in de edelsteenwinkel /receptie. Parkeren en wifi gratis.
  Vertrek uiterlijk om 12.00 uur op de dag van vertrek of 1/3 van standplaats prijs bijbetalen als je langer wilt blijven. Dit kan dan uiterlijk tot 17.00 uur (mits er op die plek nog geen gasten hebben geboekt).
 • Wil je een specifieke plek op de spirituele camping van Drenthe-Groningen of wil je zeker zijn van een plaats, maak dan vooraf een reservering.
 • Op maandag en na 17.00 uur zijn het spiritueel centrum e.d. edelsteenwinkel / receptie gesloten. Je kunt dan wel aankomen. Indien je een plek gereserveerd hebt, kun je op de gereserveerde plek gaan staan. Indien je geen plek gereserveerd hebt, kun je enkel op plaats nr. 17 gaan staan. Houd er wel rekening mee dat je dan de volgende dag naar een andere plek moet verhuizen, welke je dan in overleg uit kunt zoeken. Wil je dit voorkomen, neem dan contact op en reserveer zelf tijdig je (voorkeurs-)plek. Meld je in beide gevallen de volgende dag om 10.30 uur in de kristalwinkel /receptie.
 • Warm water, sanitair en elektriciteit (16 ampere stroom) zijn gratis te gebruiken in de zomermaanden. Vanaf september betaal je een vergoeding. Er staat een koelkast in het sanitairgebouw waar campinggasten gebruik van mogen maken.
 • Gratis wifi, parkeren, entree helende tuinen, Lemurisch Bos en Krachtplaats bij overnachting, ook ‘s avonds en op dag van vertrek tot 17:00 uur. De tuinen zijn ook op maandag en de meeste feestdagen open en beschikbaar voor overnachtende gasten.
 • De spirituele camping van Zuid-Oost Groningen is zoveel mogelijk stralingsarm. Wil je toch even op internet, dit kan tijdens de openingstijden van de kristalwinkel. Vraag ernaar en WiFi wordt kosteloos voor je aangezet!
 • Tijdens campingseizoen van juni t/m september is het van dinsdag t/m zondag van 19.00 uur tot 22.00 uur mogelijk in de gezamenlijke huiskamer van Happiness te zijn om daar anderen te ontmoeten en/of gebruik te maken van WiFi. Koffie, thee en WiFi zijn gratis. 


Extra informatie en prijzen kamperen:

helende tuin, parkeren, wifi gratis
1 bijzettentje van maximaal 2x2 meter voor kinderen t/m 12 jaar gratis
Reserveringskosten (niet retourneerbaar) € 10,00
Mee-eten met Elohim medewerkers en gasten klik hier  
Kinderen van 0 jaar gratis, vanaf 1 jaar tot 12 jaar geldt er een apart tarief, zie bovenstaande tarieventabel  
Kleding was en droog service € 9,00
Keukenhanddoek en theedoek € 6,00
Toiletpapier per rol € 1,00
Toiletpapier 8 stuks per pak € 5,00
Dagbezoek vrienden inclusief helende tuinen + krachtplaats entree, vooraf betalen € 13,50
Extra slaapzak of deken huren (borg € 30,00) € 7,00
Na 12.00 uur vertrekken op vertrekdag (informeer of mogelijk, tot max. 17uur.)

1/3 prijs

Winterstalling niet overdekt, per plek

€155,00

Seizoenplaats info klik hier  


Plattegrond:

Bekijk de plattegrond met uitleg helende energie van elke campingplek en reserveer je plek!


Feedback:

Lieve mensen,
Wat een heerlijke plek en wat een energie!! Had nooit kunnen dromen dat er zo'n plek in Nederland zou bestaan. Ik ontving intense healing, vooral bij de Elfentuin en de staart van Merlijn. De volgende dag was ik zo ontspannen, zo had ik het nog nooit ervaren. Het was een fantastisch verblijf in deze wonderlijke energie, ik heb dan ook mijn verblijf verlengd! De natuur hier, de vlinders, libelles, de stilte, de rust: geweldig! Mijn dank is groot. Heel veel liefde en licht en dank aan Joke en team en de kosmische- en aardekrachten die dit gecreëerd hebben en in stand houden. Blessing to all, Helen.

“Zeer prettig verblijf. Heerlijke rust en zonder prikkels van buiten. Lekker tot jezelf, en tot elkaar komen.”

“Wat een prachtige sterrenhemel kon ik ’s nachts waarnemen, ik voelde me echt verwend!”

"Het kamperen was helemaal prima, fijn en compleet sanitair. Heel fijn om ook 's avonds in de Tuinen te kunnen zitten."

“Ik ben vorige week bij jullie op de natuurcamping wezen logeren en ik heb aan een healing/transmissie mee gedaan. Ik wil laten weten dat het een super mooie ervaring voor me was. Het heeft me goed gedaan. Bij de healing/transmissie heb ik ook echt wat energetisch opgeruimd. De komende week zijn er veel nieuwe dingen gaande in mijn leven waarbij ik mezelf eindelijk echt laat zien aan de wereld, dus dat wordt goed werken aan de derde chakra.”


Activiteiten:

 • Ben jij benieuwd of er tijdens je verblijf ook spirituele (avond) bijeenkomsten of workshops worden gegeven, klik hier voor de agenda
 • Interesse in een persoonlijk healing-reading-coaching consult, massage of kristallegging, klik hier
 • Boek eens een Gids rondleiding Helende tuinen. De gids gaat met je mee om je een van de Helende Krachttuinen dieper te laten ervaren en zelf te leren voelen wat er in je gebeurt. Vaak komt er ook een stukje reading aan te pas.  Er is gelegenheid vragen te stellen. Klik op de link voor meer informatie en om te boeken.
 • Voor meer informatie m.b.t. kamperen, lees hier de voorwaarden

 

camping.jpg

 
1-groepbijlemurischbos2013.jpg
aug-2012-02.jpg
groepkampvuur.jpg
wilde-bloemen.jpg
Mini natuurcamping

Mini natuurcamping

Kleine rustige natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen over de spirituele camping...

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen over de spirituele B&B...

Chalet (langer) huren

Chalet (langer) huren

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen over de chalets...

Vakantiehuis huren

Vakantiehuis huren

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen over de vakantiehuisjes...