Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Tourcaravan en chalets

 
Meer informatie:

 • Periode 20 april t/m 28 oktober 2018.
  Ook langer termijn verhuur is soms mogelijk behalve in juli en aug.

 • Chalets Elfenlicht, Gaia en Lemurië zijn ook in de winter te huur en/of voor langer dan 3 maanden. Zie tarieven.
   
 • In totaal zijn er 3 ingerichte caravans/chalets te huur op de stralingsarme Elohim Krachtplaats. Ze zijn volledig gemeubileerd en rookvrij. Bij een overnachting zijn de helende tuinen en het bos, ook na sluitingstijd, kosteloos te bezoeken. Parkeren is gratis. Lees hier meer voor extra informatie.
 • Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur bij een verblijf in een caravan/ chalet.
  Vertrek uiterlijk om 10.30 uur op de dag van vertrek.
  Je kunt eventueel ook tot 17.00 uur verblijven in de chalet, lees hier verder bij aankomst- en vertrektijd.
 • Het centrum is zoveel mogelijk WiFi vrij. Wil je toch even op internet, dit kan kosteloos tijdens de openingstijden van de kristalwinkel/receptie (55 m).
 • Van juni t/m september is het van dinsdag t/m zondag van 19.00 uur tot 22.00 uur mogelijk in de gezamenlijke huiskamer van B&B/groepsaccommodatie Happiness te zijn (ingang via de serre). Meestal vind je daar gelijkgestemden. Koffie, thee en WiFi zijn gratis.
 • Kijk goed naar de beddenmaten. Deze vind je op de hoofdpagina van een caravan/chalet.
 • Voor een baby van 0 jaar is overnachting gratis.

 


Feedback

“Heb mij enorm thuis gevoeld. Heel vriendelijk en uitnodigend, op alle fronten. Heb er eigenlijk geen woorden voor. Iedereen is ‘eenvoudig’ en liefdevol. De stiltedagen die ik heb gedaan zijn bijzonder. In de tuin werken was één groot feest. Heb daardoor een speciale verbinding gekregen met de natuur.”  Yvonne 

"Ik heb mijn verblijf als zeer prettig ervaren. De prachtige tuinen, de ruime en warme chalet, het heerlijke hoog-energetische eten en de fijne sfeer die hier is, zijn voor mij helend geweest."  Carla 

"Heerlijk, mijn ziel is weer vervuld. Ik kom meestal een dag of een middag, nu twee dagen heerlijk aanwezig zijn en kunnen zakken in de energie. Het heeft mij heel goed gedaan. Ik kom zeker terug!"

"Wij hebben een fijn verblijf ervaren en komen beslist terug!"

"Wat een prachtige sterrenhemel kon ik 's nachts waarnemen, ik voelde mij echt verwend."

 


Activiteiten

 • Ben jij benieuwd of er tijdens je verblijf ook spirituele (avond) bijeenkomsten of workshops worden gegeven, klik hier voor de agenda
 • Boek eens een Gids rondleiding Helende tuinen. De gids gaat met je mee om je een van de Helende Krachttuinen dieper te laten ervaren en zelf te leren voelen wat er in je gebeurt. Vaak komt er ook een stukje reading aan te pas.  Er is gelegenheid vragen te stellen. Klik hier voor meer informatie en om te boeken.

 


Tarieven

Klik hier om naar de tarieven te gaan

 

 
1-elfenlicht.png
avalon.png
merlijnfinal.png
Gaia
Mini natuurcamping

Mini natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen over de spirituele camping...

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen over de spirituele B&B...

Chalet (langer) huren

Chalet (langer) huren

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen over de chalets...

Vakantiehuis huren

Vakantiehuis huren

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen over de vakantiehuisjes...