Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Lees meer

Ervaar stilte en rust op een bijzondere plek….

De groene Elohim Krachtplaats ligt op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland
Ze behoort bij het landelijk gelegen Elohim Centre. Het zelfrealisatie centrum bestaat o.a. uit een groene Krachtplaats van 5,5 hectare, met bos en helende tuinen, waaronder chakra tuinen, een natuurcamping en een healing-reading-coaching- en welness praktijk, waar je vrij bent om al dan niet gebruik van te maken, en een schitterende kristalwinkel. Het is gelegen in het bos- en beek-rijke Westerwolde dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme, en garant staat voor prachtige fiets- ruiter- kano- en wandelroutes. De sfeer van de Krachtplaats brengt rust, inzicht en healing en maakt je lichtvoetig, vredig en blij.

Doorgeven met hoeveel personen je komt en of je wilt mee-eten
Bij je verblijfboeking graag vermelden met hoeveel mensen je komt. Mocht je gebruik willen maken van onze biologische vegetarische maaltijden laat het ons dan tevoren weten zodat we bij de inkoop en bereiding er rekening mee houden. (voor maaltijd prijzen en korting klik hier).

Huurcaravans, vakantiehuis, potten, pannen, verwarming, beddengoed en WiFi
Onze caravans, chalets en vakantiehuizen zijn voorzien van een elektrische of gaskachel, gasstel, koelkast met vriesvakje, keukentje, serviesgoed, bestek, pannen, keukengerei, afwasmiddel, schuursponsje, vaatdoekje, gas, water en elektra. Neem zelf een handdoek, extra vaatdoek, theedoek en eventueel een parasol mee (met voet of voor in het gras). Na boeking/betaling vind je de 2 seizoenen dekbedden, incl. bedlinnen, op je bed. Extra dekens kun je huren bij de receptie. Wi-Fi punt is aanwezig bij het sanitair gebouw en overdag beschikbaar. Zie voor meer informatie de bevestingsmail die je ontvangt na je boeking.

B&B, kamers, WiFi, koffie en thee
De B&B Happiness is tevens de groepsaccommodatie voor de weekendworkshops. Door de weeks is het er rustig, net als in de zomervakantie en december omdat er dan nauwelijks workshops zijn. Al hoewel je een van de bedden huurt en geen hele slaapkamer, proberen we zoveel mogelijk je een slaapkamer voor jezelf te geven. Dit lukt alleen niet als er veel gasten zijn zoals bij de weekend workshops. Maar dat kan juist een bijzondere ontmoeting opleveren! De grote living, serre en tuinen deel je samen indien er meer gasten zijn. Koffie en bio kruidenthee zijn tijdens je verblijfstijden voortdurend gratis beschikbaar in de B&B. Als je wilt kun je tegen betaling mee lunchen en warm eten (biologisch en vegetarisch). In de B&B en groepsaccommodatie Happiness is WiFi beschikbaar. Graag adviseren we de mobiele telefoon en het internet zo weinig mogelijk te gebruiken gezien de gevoelige aard van het team, de bezoekers en natuurwezens.

Huisdieren, parkeren en roken
Huisdieren en roken zijn niet toegestaan op het hele terrein, in de caravans, B&B, tuinen en overige gebouwen. De parkeerplaats is vlakbij en gratis. Er is een oplaadpaal voor elektrische auto's aanwezig. Vraag ernaar in de kristalwinkel/ receptie wanneer je hier graag gebruik van wilt maken. Roken mag alleen in het rookhok op de parkeerplaats.

Uitstapjes; neem je fiets mee!
Het Elohim Centre is gelegen aan vaar- en viswater en heeft een eigen aanlegsteiger.
3 km: natuurplas, tropisch zwembad, golfen, paard rijden, fietsen te huur, tennissen, kanoën.
5 km: winkels, restaurantjes, Duitse grens. 60 km van Groningen of Assen.
Voor de bijzonder mooie fietsroutes en omgevingstips zie het ondermenu van deze site of vraag bij de receptie.

Huiskamer-restaurant, readings, kristalwinkel, workshop
Als je genoeg hebt van de stilte en rust ben je van harte welkom om mee te doen aan een (korte) Elohim workshop of groepshealing, kun je in de kristalwinkel van do t/m zo terecht of mee-eten met de gasten of het team in het huiskamerrestaurant van Happiness. Lees meer over de Elohim activiteiten en de heel bijzondere uitstapjes in de regio Westerwolde op www.natuurcampingvakantiehuis.nl.

Contact
T: +31 (0) 597 541539
T: +31 (0) 597 52 2308
E: info@elohim-centre.org

 
westerwoldegroningen.jpg
boeddhagroot.jpg
vakantiewoning-happiness-serre.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen