Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Bed & Tuinen Zuid-Oost Groningen + hostellerie


Meer informatie:

  • Overnachting in de spirituele Bed & Tuinen is incl. onbeperkt gratis bio koffie, kruidenthee van de Krachtplaats, WiFi, toeristenbelasting/milieubelasting, parkeren.
  • Aankomst in de hostellerie / Bed & Tuinen is vanaf 15.00 uur. Vertrek is altijd vóór 10.30 uur.
  • Omdat het spirituele centrum en de Elohim Krachtplaats op maandag gesloten is kun je op maandag niet in Happiness verblijven. In de B&T Sekinah kun je op maandag wel verblijven, maaltijden zijn dan alleen niet mogelijk.
  • In tegenstelling tot een doorsnee Bed & Tuinen of hostellerie mag je, indien je meerdere dagen verblijft, gedurende de hele dag van de Bed & Tuinen of de hostellerie gebruik maken afhankelijk waar je verblijft. De Elohim bed and breakfast ligt in de prachtige natuur van Westerwolde.
  • Gratis helende tuinen entree bij overnachting, ook ‘s avonds en op dag van vertrek tot 17:00 uur. Op maandag als de tuinen voor dagjesbezoekers gesloten zijn mag je als gast wél in de  helende tuinen en het Lemurisch bos.
  • Verblijf je in Happiness dan kun je vanaf 19.00 tot 22.00 uur in de serre van Happiness in de maanden juni, juli, augustus en september van dinsdag t/m zondag soms ook campinggasten voor WiFi of een kopje thee treffen.
  • Wassen en drogen van je wasgoed is tegen betaling mogelijk.


Feedback:

"We vonden het jammer dat we maar een weekendje zijn geweest, er is zo veel te voelen en te ontdekken!"

“Ik vond alles er erg verzorgd en netjes uitzien. De tuinen, maar ook de bloemetjes op tafel in Happiness! Veel nieuwe dingen voor mij (grote geometrische vormen om in te zitten e.d.)”

“Een fijn verblijf in Happiness, de hostellerie is heel schoon en fris. Goede maaltijden.”  Juliëtte

“Fijn dat ik in en uit kon lopen in Happiness wanneer ik wilde, het samen eten vond ik heel fijn.” Irene de G

"Het verblijf is over het algemeen heel fijn, heerlijk matras en prettige kamer. Gezellig en heerlijk gegeten."

"Ik heb het verblijf als héél fijn ervaren. Er waren weinig andere gasten waardoor ik me rijk met de rust voelde, en toch mensen om me heen had. Ook in de sessies is er veel uitgediept tot de kern en daar ben ik heel blij mee. Ik voel me ruimer en vooral blij, en zie weer creatieve uitdagingen!"


Activiteiten tijdens je Elohim verblijf:

  • Ben jij benieuwd of er tijdens je verblijf ook spirituele (avond) bijeenkomsten of workshops worden gegeven, klik hier voor de agenda
  • Boek eens een Gids rondleiding Helende tuinen. De gids gaat met je mee om je een van de Helende Krachttuinen dieper te laten ervaren en zelf te leren voelen wat er in je gebeurt. Vaak komt er ook een stukje reading aan te pas.  Er is gelegenheid vragen te stellen. Klik op de link voor meer informatie en om te boeken.


Tarieven

 

 

 
vakantiewoning-happiness-serre.jpg
spiritueleb&b_2.jpg
spiritueleb&b_3.jpg
spirituelebbingroningen.jpg
slaapkamersspirituelebb2.jpg
slaapkamersspirituelebb1.jpg
binnenkanthappiness.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

Tarieven

Individuele retraite

Individuele retraite

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd

Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, verlaten of moedeloos maar juist geluk-kig en héél te voelen.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Tarieven

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen

Tarieven