Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Multidimensionale helende tuinen en Krachtplaats

De helende Zelfrealisatie tuinen, chakra tuinen, kruiden tuinen en spirituele bomenroute liggen op de Elohim Krachtplaats (5,3 ha). Elke helende tuin heeft zijn eigenkrachten,  vorm, beplanting, kleur, kruid en informatiebord. Je voelt je lichter, krijgt er nieuwe inspiratie, aarding, heling en inzichten. Op het terrein vind je ook een grote edelsteenwinkel, healing-reading centrum, welness praktijk en huiskamerrestaurant.

Direct als je bij het Elohim Krachtplaats uit de auto stapt voel je er de hogere dimensies en het licht. Eerst bij aanvang van je wandeling voel je je nog gewoon, vaak voel je je vervolgens blijer worden en opent geleidelijk aan je rust, Ware Natuur en ruimer bewustzijn/inzicht.

 

Verschillende soorten helende bezoekers tuinen
De natuurspirits en Elohim-engelen van de verschillende tuinen, die zich op de Elohim Krachtplaats bevinden, openen, helen en helpen voelbaar de bezoeker. Je komt er Thuis en vindt er jezelf. Ook thuis na afloop van een bezoek gaat dit verder. Vaak gaan natuurspirits en engelen mee naar huis. Oude patronen en belemmeringen welke je Ware Wezen, je oorspronkelijke goedheid en rust, je zieledoel en geheelde relaties, onbewust in de weg staan, vinden bijna altijd heling tijdens een langer verblijf en vaker bezoek. 

Lees hier verder voor meer informatie over deze bijzondere tuinen. 

Kijk hier voor openingstijden, route en entreeprijs voor de tuinen.

 

 
hartkruinchakrawebsite.jpg
labyrint2013.jpg
fonteinmiddenstuk.jpg
elfentuin.jpg
Kleinschalige natuurcamping, minicamping

Kleinschalige natuurcamping, minicamping

Spirituele camping in de natuur, bij bos en viswater. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, spirituele edelsteenwinkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

Kampeertarief, seizoenplaats tarief

* Laadpaal + gratis parkeren aanwezig

* 2023: Open 14/4 tot 8/10

Individuele retraite, natuur, bos

Individuele retraite, natuur, bos

Tot jezelf komen, genieten en even niks meer aan je hoofd.Sluit je af van de ruis van alledag en creëer ruimte om tot jezelf te komen dmv een retreat middels kampe-ren of in een chalet. Tijdens een meerdaagse spirituele retraite krijg je contact met je ware zelf, je zielsgevoel en antwoorden op je vragen. De natuur, engelen en het hogere Licht van de Elohim Krachtplaats helpen je om vanuit je hart, ziel en levensbestemming helderheid te krijgen op jezelf, je werk, relatie en levensvragen. Om je niet langer moe, leeg, verlaten, gestresst of moedeloos te voelen maar gelukkig.Het is mogelijk tijdens je retraite 1 of 2 Master Healing-Reading-Coaching consulten (tijdig) te reserveren.

Meer lezen

Laadpaal + gratis parkeren aanwezig

 

Chalets bij de Helende Tuinen

Chalets bij de Helende Tuinen

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Tarieven

Langer termijn verhuur, tijdelijke woning mogelijk

Laadpaal + gratis parkeren aanwezig

 

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke spirituele vakantie, retraite of verblijf op de Elohim Krachtplaats met edelsteenwinkel, helen-de tuinen, viswater voor de deur en Lemurisch bos. Kies voor het luxe 4 pers. vakan-tiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen

Tarieven

Langer termijn verhuur, tijdelijke woning mogelijk

Laadpaal + gratis parkeren aanwezig