Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Stil worden in je hoofd en één worden met je hele wezen

Langere tijd op de Krachtplaats verblijven?

Nu steeds meer mensen het helende effect van de Elohim Krachtplaats en zelfrealisatie tuinen ontdekken, biedt het Elohim Centre seizoenplaatsen aan op de minicamping.

Wat gebeurt er met je op de Elohim Krachtplaats

Door langer op de krachtplaats te verblijven zul je zien dat je stil wordt in je hoofd en hart, waardoor je de rust, ruimte, geneeskracht en eenheid ervaart. Van daaruit ga je (ongemerkt) open voor het alom aanwezige veld van Liefde en Bewustzijn en de boodschappen van natuurspirits, Elohim Engelen, Moeder Aarde en je grote Zelf. De energie van de Krachtplaats activeert gezondheid, zelfrealisatie, hoger inzicht-overzicht, heldervoelendheid, levenskoers en helpt keuzes te maken. De Krachtplaats energie werkt zuiverend op fysiek, emotioneel, relationeel, kristallijn en geestelijk gebied. Het verlicht je en brengt verlichting.

Wil je meer informatie bel of mail ons gerust

E:
info@elohim-centre.org
T:0597 541539

 
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen