Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Retraite in de natuur van Groningen-Drenthe op de Elohim Krachtplaats

JeZelf ontmoeten, genieten en even niks meer aan je hoofd

Als je je los heb gemaakt uit de waan en hectiek van alledag stimuleren de Elohim Krachtplaats en natuur je in de retraite om vanuit je hart, ziel en levensbestemming je richting, werk, relatie en levensvragen helder te krijgen. Om je niet langer moe, moedeloos maar juist gelukkig te voelen. In de rust en stilte van je retraite lossen spanningen, je denkhoofd en drukte op en kijk je voorbij de sluiers. In de natuur en het Licht van de Elohim Krachtplaats met helende tuinen ontvang je vanzelf antwoorden op vragen.

De Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos is een 0-zone

Een groene plek op de grens van Groningen-Drenthe en Duitsland, waar geen drukte en gedachtengoed van andere mensen blijft hangen, waar je ziel open gaat, je rustig en stil in je hoofd wordt en je een burnout achter je laat. Waar je kunt ontspannen, verfrissen en genieten van de natuur en het luisteren naar je ziel.

Je ervaart er je ware Wezen waardoor je je helder en opgeladen voelt worden en de kleuren en geuren intenser beleeft! Je ware Natuur en Moeder Natuur vertellen je hun verhaal!

 

Spirituele retreat vakantie in Zuid Oost Groningen, Nederland

Deze kun je juist zo goed op de Elohim Krachtplaats in Zuid Oost Groningen doen omdat het heel anders is dan zomaar ergens anders op een mooie, stille plek in de natuur.


Alles op de Krachtplaats is doordrenkt met "ontspannen en Ontwaken".

Ook de voelbaar aanwezige engelen- en natuurdeva's ondersteunen je tijdens je retraite. Na afloop werkt de retreat nog lang door waardoor het een positieve invloed op je levensgeluk zal hebben.

Tijdens de spirituele retraite en vakantie ontzorg je, mindfulness en bezieling ontstaan. Je hoofd en hart worden stil en openen zich voor het alom aanwezige veld van Liefde en Moeder Natuur.

 

Je bepaalt zelf of je kiest voor een weekend retraite, een week retraite of langer

Klik hier om je verblijf te bekijken en te boeken.
Onderaan deze site vind je omgevingsuitstapjes, wandel- en fietsroutes zonder massatoerisme.

Contact en route

 

Retreat 8 dagen

Bij een retraite als onderdeel van een Elohim opleiding ga je veel dieper en verblijf je 8 dagen in diepe stilte zonder ontmoetingen. Daarbij ontvang je na afloop een certificaat en neem je vooraf en achteraf een consult. Voor de diepgaande stilte retraite, die je ook los van een opleiding, kunt doen, klik hier.

 

 
wilde-bloemen.jpg
wilgenboogpillaroflight.jpg
labyrintfonteinzomer.jpg
elfentuin.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen