Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, Bed & Tuinen

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de Bed & Tuinen en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Merlijn & Elfenlicht

Deze 2 mooie, rookvrije, ruime chalets staan midden op de Elohim Krachtplaats ter hoogte van de magische Merlijn tuin en Elfenlicht staat naast het Trollenbos. De 4 pers. chalets hebben een ruime woonkamer met open keuken, infrarood verwarming en beschikken over WiFi. De chalets hebben 2 slaapkamers, in de ene slaapkamer staat een tweepersoonbed (200x160m) en in de extra slaapkamer een stapelbed (200x90m). De interieur foto's zijn van het Merlijn chalet en die van Elfenlicht zijn net weer anders maar de indeling is gelijk.

De chalets hebben een mooie badkamer met douche en toilet en een eigen buitenplek met tuinset. Neem eventueel een parasol mee. De chalets zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken met keukengerei zoals servies, pannen, senseo apparaat, waterkoker en koelkast met klein vriesvak (geen oven).

De helende tuinen en het bos zijn ten alle tijden gratis te bezoeken. Het is zeer geschikt voor natuur retraite, een spiritueel weekend of vakantie en er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken in de omgeving. Ook kun je op do, vr & za van 13.00 tot 16.00 uur de Elohim edelsteenwinkel bezoeken op de Elohim Krachtplaats.

Klik hier voor de Tarieven

Meer informatie en reviews 


"Ook voor de koudere tijd van het jaar een ideaal huisje, goed geïsoleerd en de warmte kan per verterk geregeld worden. Eigen douche en WiFi ook fijn!" Gerry

"Eerste indruk voelde als thuiskomen, dit is de plek waar ik nu hoor te zijn. De ontvangst van Joke voelde heel warm en juist aan." Filip 

"De eerste impressie was heel indrukwekkend, de rust en de natuur straal ervan af. Het ontvangst was zeer hartelijk en behulpzaam, het chalet was mooi en fijn om in te verblijven. Ons gehele verblijf in combinatie met de groepshealing was geweldig!"

"Het verblijf was fantastisch! Een heel warm welkom, het voelde als thuis komen. Wij zijn alleen maar blij. Als wij een cijfer zouden moeten geven dan is het een 10 plus!"

"Lieve Joke, ik wilde je heel heel heel erg bedanken voor deze prachtige week hier bij jou en alle spirits op de krachtplaats. Er is zo veel in beweging gekomen. Ik voel me nu verbonden met de stroom in mij en om mij heen en het goed/fout gevoel is er niet meer.
Tot de volgende keer, Geertje"

Direct reserveren
merlijn3resized.jpg
merlijn3resized.jpg
merlijn1resized.jpg
merlijn6resized.jpg
merlijn7resized.jpg
merlijn9resized.jpg
merlijn10resized.jpg
merlijn11resized.jpg
merlijn13resized.jpg
merlijn19resized.jpg
merlijn20resized.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de 30 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke energietuin voel je iets anders.

 

Geometrishe vormen

Geometrishe vormen

Healing Coaching

Healing Coaching

Geef meer verdieping aan je verblijf met een Healing Coaching sessie. Meer weten?

Stilte retraite

Stilte retraite

Geef jezelf een stilte retraite op de krachtplaats met de helende tuinen en het Lemurisch bos. Klik hier voor meer informatie.

Spirituele winkel

Spirituele winkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geactiveerde edelstenen in onze grote spirituele winkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of Bed & Tuinen.

Online reserveren