Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Bosfee

Op zoek naar een 1 persoons knus en basic vakantiehuisje - trekkershut op een Krachtplaats in de landelijke natuur van Veelerveen op de grens van Drenthe-Groningen-Duitsland? Dan is de kleine Bosfee iets voor jou. Het ligt tegen het Lemurisch bos en de Helende Tuinen aan. De Bosfee heeft een kleine straalkachel, keuken met een 1 pits kooktoestel, een watertankje om te vullen, waterkoker, opgiet koffiefilter, koelkast met diepvriesvakje en is voorzien van 2 pannen en servies. Het heeft een 1 persoonsbed (200x90m) en een ruimte om gezellig aan tafel te zitten en een eigen terrasje met stoelen. Neem eventueel zelf een parasol mee. Douche, toilet en stromend water vind je in het sanitairgebouw er tegenover. Het keukentje is niet toegerust om uitgebreide maaltijden te maken maar in het vegetarische huiskamerrestaurant van de woon-werk-gemeenschap "The Diamond New Earth" kun je op vaste tijden mee-eten. Reserveer dit liefst de dag vooraf of smorgens op do t/m zo in de winkel, per mail of telefonisch.

De helende tuinen en het bos zijn ten alle tijden voor overnachtende gasten gratis te bezoeken. Bosfee is zeer geschikt voor natuur retraite, een spiritueel weekend of vakantie en er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken in de bos en beekdal omgeving. Ook kun je de Elohim edelsteenwinkel bezoeken op donderdag t/m zondag.

Tarieven

Meer informatie en reviews

Direct reserveren
bosfee1.jpg
bosfee1.jpg
bosfee3.jpg
bosfee4.jpg
p1310845.jpg
p1310846.jpg
bosfeetuin.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de 30 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke energietuin voel je iets anders.

 

Wellness

Wellness

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bos- en beekdalgebied, prachtige wandel & fietsroutes, vissen, kanoën, een spirituele Elohim activiteit, galerie, bronnenbad of 1000 jarige Linde? Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch huiskamerres-taurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Spirituele winkel

Spirituele winkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geactiveerde edelstenen in onze grote spirituele winkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren