Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Sirius en Alcyone

Deze fijne en gezellige chalets staan midden op de Krachtplaats en tegen het Lemurisch bos. Op de foto zie je een voorbeeld hoe de chalets eruit zien. Beide chalets zijn geschikt voor 4 personen en zijn identiek aan elkaar. Ze hebben een badkamer met douche en toilet en een eigen terras met tuin set. Neem eventueel zelf een parasol mee. Er zijn 2 slaapkamers. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed (1.40x2.00) en de andere slaapkamer heeft 2 eenpersoonsbedden (0.70X1.90). Er is een gaskachel aanwezig zodat je het lekker warm hebt. De chalet is voorzien van een compleet ingerichte keuken met keukengerei zoals servies, pannen, senseo apparaat, waterkoker en koelkast met klein vriesvak (geen oven).

 

De helende tuinen en het bos zijn ten alle tijden gratis te bezoeken. Het is zeer geschikt voor natuur retraite, een spiritueel weekend of vakantie en er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken in de omgeving. Ook kun je de Elohim edelsteenwinkel bezoeken, vegetarisch mee-eten in het huiskamer restaurant van de woon-werk gemeenschap The Diamond New Earth dat zich allemaal op de Krachtplaats bevindt.

Tarieven

Meer informatie en reviews

Direct reserveren
1-vooraangezichtklein.jpg
1-vooraangezichtklein.jpg
alcyonekeuken.jpg
alcyoneslaapkamer.jpg
slaapkamer2sirius-klein.jpg
alcyonewoonkamer.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de 30 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke energietuin voel je iets anders.

 

Wellness

Wellness

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bos- en beekdalgebied, prachtige wandel & fietsroutes, vissen, kanoën, een spirituele Elohim activiteit, galerie, bronnenbad of 1000 jarige Linde? Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch huiskamerres-taurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Spirituele winkel

Spirituele winkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geactiveerde edelstenen in onze grote spirituele winkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren