Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Bosfee

Opzoek naar een knus verblijf voor 1 persoon? Dan is de kleine chalet Bosfee iets voor jou. Het ligt tegen het Lemurisch bos en is vlakbij de Helende Tuinen. De Bosfee heeft een klein straal kacheltje, keuken met een 1 pits kooktoestel, een kleine watertank, waterkoker, opgiet koffie filter, koelkast en voorzien van 2 pannen en servies. Het heeft een 1 persoonsbed (200x90m) en een ruimte om gezellig aan tafel te zitten. Het heeft een eigen terras met stoelen, neem eventueel zelf een parasol mee. Voor douche en toilet kun je gebruik maken van het toiletgebouw wat dichtbij is.

De helende tuinen en het bos zijn ten alle tijden gratis te bezoeken. Het is zeer geschikt voor natuur retraite, een spiritueel weekend of vakantie en er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken in de omgeving. Ook kun je de Elohim edelsteenwinkel bezoeken, vegetarisch mee-eten in het huiskamer restaurant van de woon-werk gemeenschap The Diamond New Earth dat zich allemaal op de Krachtplaats bevindt.

Tarieven

Meer informatie en reviews

 

 

Direct reserveren
bosfeefotovolgtnog2.jpg
bosfeefotovolgtnog2.jpg

Helende Tuinen

Helende Tuinen

Bezoek de 30 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke energietuin voel je iets anders.

Wellness

Wellness

Boek een consult bij onze professionele healers voor een unieke reading, intuïtieve massage, healing of chakra kristallegging tijdens je verblijf.

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bos- en beekdalgebied, prachtige wandel & fietsroutes, vissen, kanoën, een spirituele Elohim activiteit, galerie, bronnenbad of 1000 jarige Linde? Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch huiskamerres-taurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Spirituele winkel

Spirituele winkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geactiveerde edelstenen in onze grote spirituele winkel.

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren