Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Sekinah - kamer 2

Een fijne kamer voor 1-2 personen, met 2 losse bedden die tegen elkaar aangeschoven kunnen worden. Gedeeld toilet en douche bevinden zich in de aangrenzende gang. Inclusief gratis toegang tot de Helende Tuinen. Geen keuken, wel mini-koelkast, waterkoker en senseo apparaat aanwezig. Er is een terras met zitje in de grote tuin met prachtige uitkijk op het Lemurisch bos. Je kunt in het landelijke en bosrijke omgeving heerlijk wandelen, fietsen en kanoën. Je ontbijt en diner worden verzorgt in de ernaast gelegen groepsaccommodatie Hapiness waar ook gratis WiFi is en je andere gasten kunt ontmoeten. Biologische vegatarische lunch kun je indien gewenst bijboeken.

“Ik heb het verblijf op de krachtplaats ervaren als een oase van rust”

“Heerlijk. Mijn ziel is weer vervuld. Ik kom meestal een dag of een middag nu twee dagen heerlijk aanwezig zijn en kunnen zakken in de energie. Het heeft me heel goed gedaan. Ik kom zeker terug!”

Tarieven

Meer informatie en reviews

Direct reserveren
kamer2hoek32klein.jpg
kamer2hoek32klein.jpg
kamer2hoek22klein.jpg
sekinah-buiten2klein.jpg
sekinah-buitenklein.jpg
sekinahuitzichtvanuittuinklein.jpg

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren