Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Elohim activiteiten

  • Do t/m zo 10.30-12.00 en 13.15-17.00 u; Krachtplaats, helende tuinen, spirituele bomen- en kruidenroute (entree kosten)
  • Er worden iedere maand ook korte spirituele bijeenkomsten gegeven. Wil je graag weten wanneer er een bij bijeenkomst is? Klik hier voor het overzicht

 

Klik hier voor de hele weekend workshop agenda op de Elohim Centre site
Daar vind je ook de bovenstaande activiteiten links met meer info, zowel als alle weekend workshops

Klik hier voor meer info over consulten en healer - readers

  

Contact

Elohim Centre, Ruiten A Kanaal 26, 9566TL Veelerveen,
T: +31 (0) 597 54 1539 (di t/m za)
T: +31 (0) 597 52 2308
E: info@elohim-centre.org

 

 
cursusruimte-028.jpg
tuinactivatie.jpg
groepkampvuur.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen