Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Avalon

Dit zeer lichte, ruime 1-2 pers. chalet Avalon staat op een fantastisch plekje midden in de natuur van de Elohim Krachtplaats en vlakbij de Moeder Aarde tuin met uitzicht op het Lemurisch Bos. Het is zeer geschikt voor natuur retraite, een spiritueel weekend of vakantie en er zijn mooie fiets- en wandeltochten te maken in de omgeving. Ook kun je de Elohim kristalwinkel bezoeken, vegetarisch mee-eten in het huiskamer restaurant van de woon-werk gemeenschap The Diamond New Earth dat zich allemaal op de Krachtplaats bevindt.

Dit chalet is van alle gemakken voorzien, heeft een eigen douche en toilet, en is rookvrij! Ze heeft 1 slaapkamer met 2 pers. bed (130x190), grote woonkamer met open keuken met grote bank, eigen terras met tuin set. Alles is voorzien van gas, water, elektra en keukengerei zoals servies, pannen, senseo koffiepadapparaat en wakerkoker (er is geen oven/ magnetron). Voor de deur hangt een vliegengordijn. De helende tuinen, Elohim Krachtplaats en het Lemurisch bos zijn gratis te bezoeken.

Tarieven

Meer informatie en reviews

“Wij waarderen ons verblijf hier met een 9. De rust, positiviteit en de liefde is goed voelbaar. Alles is met aandacht en goede intenties aangelegd”  Theo

“Verblijf in Avalon was zeer plezierig en rustig. Heerlijk dat de kachel al brandde bij aankomst en dat er leuke bloemetjes op tafel stonden”  Mieke

 

Direct reserveren
1-caravan132juli2014.jpg
1-caravan132juli2014.jpg
spirituelecampingwoonkamer2.jpg
spirituelecampingkeuken.jpg
spirituelecampingwoonkamer3.jpg
spirituelecampingslaapkamer.jpg
p1040009.jpg

Helende tuinen

Helende tuinen

Bezoek de Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats

 

Wellness

Wellness

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bijzondere natuur, regio en uitstapjes die je nergens anders vindt! Of doe je mee aan een bijzondere Elohim activiteit?
Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch  huiskamerrestaurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Kristalwinkel

Kristalwinkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geopende en geactiveerde kristallen in onze grote kristalwinkel.

 

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren