Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of reserveren?
+31 597 541539
info@elohim-centre.org

Chalet lange termijn verhuur

"Gaia" is een gloednieuw ongemeubileerd chalet van 10 x 3.70 m. dat staat in het hart van de Krachtplaats. Je kunt eventueel je eigen meubels hierin plaatsen. Ook hebben we een gemeubileerd chalet Elfenlicht (10x3.90). Deze ligt tegen het Trollenbos aan. Beiden chalets zijn wintergeisoleerd en voor een korte of langere tijd te huur. Voor langere termijn verhuur is een eigen bemetering van GWL. Lijkt het je heerlijk in de hogere en zuivere lichtenergie van de sacrale Krachtplaats met een prachtig uitzicht op het Lemurisch bos te wonen?

Type huurder
We verhuren alleen aan iemand zonder spanningen en problemen, iemand die houdt van de natuur en in vrede en eenheid is met zichzelf en de omgeving. Blijf je langer dan 2 mnd en ben jij tevens ondersteunend aan de Elohim visie, het doel en het lichtwerk en lijkt het je tevens fijn ons gedachtengoed op je eigen manier te helpen uitdragen? En/of wil je op andere wijze zo nu en dan meehelpen om verbonden te blijven? Misschien door één of enkele Krachttuinen te adopteren, mee te eten of te helpen met de bio maaltijden en afwas bij drukke workshops? Je mag als Krachtplaats bewoner kostenloos ten alle tijden gebruik maken van de Helende Tuinen en het Lemurisch bos.

  • Gaia € 650,- p.m. excl. GWL. Alleen v.a. 3 mnd.
  • Elfenlicht € 550,- p.m. excl. GWL. Alleen v.a. 3 mnd.
    Prijs is incl. gemeente-vuilnis en toeristenbelasting en excl. borg
  • Inschrijven op dit adres bij de gemeente of huursubsidie is niet mogelijk
  • Huisdieren en roken niet toegestaan
  • Parkeren en gebruik van Wi-Fi in de kristalwinkel (op 100m afstand) gratis tijdens openingstijden
  • Wassen tegen betaling

Ben jij geinteresseerd? Mail ons dan je foto, wie je bent en hoelang je wilt huren. We nemen dan contact met je op voor meer informatie info@elohim-centre.org

Direct reserveren
gaiavooraanzichtklein.jpg
gaiavooraanzichtklein.jpg
gaiadoorkijknaarkeuken.jpg
gaiawoonkamer1.jpg
spiritueel verblijven op de krachtplaats
woonkamerelfenlicht.jpg

Helende Tuinen

Helende Tuinen

Bezoek de 29 Helende Tuinen en Elohim Krachtplaats. In elke tuin voel je iets anders.

Wellness

Wellness

Consult bij onze professione-le healers; unieke reading, intuïtieve massage, healing of chakra edelsteenlegging tijdens je verblijf.

Activiteiten, uitstapjes

Activiteiten, uitstapjes

Bijzondere natuur, regio en uitstapjes die je nergens anders vindt! Of doe je mee aan een bijzondere Elohim activiteit? Meer weten?

Huiskamerrestaurant

Huiskamerrestaurant

Geniet in het biologisch vegetarisch  huiskamerrestaurant van elkaar en van het hoogwaardige met liefde bereide voedsel.

Kristalwinkel

Kristalwinkel

Laat je verrassen door de schitterende, multidimensionaal geopende en geactiveerde kristallen in onze grote kristalwinkel.

Routebeschrijving

Elohim Centre Routebeschrijving

Hier vind je de route naar onze natuurcamping, vakantiehuis of B&B.

Online reserveren