Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Landgoed Tenaxx in Wedde

Aan de rand van Wes­ter­wol­de be­vindt zich land­goed Te­naxx met een unie­ke bo­men­ver­za­me­ling: de Han­gen­de Tui­nen van Wed­de. Van­af be­gin mei 2015 is dit land­goed open­ge­steld. De Han­gen­de Tui­nen van Wed­de heb­ben elke leef­tijds­groep iets te bie­den.

Het land­goed om­vat 30 hec­ta­re natuur met wa­ter­par­tij­en waar­in u kunt wan­de­len. In het mid­den ligt een uniek bomenpark van 10 hec­ta­re, met een won­der­lij­ke ver­za­me­ling treur­bo­men. Hier valt van al­les te le­ren over bo­men en hoe zij over­le­ven.

Op za­ter­dag 26 maart: Ope­ning van het sei­zoen van 11.00 uur t/m 17.00 uur.
Van­af 29 maart ie­de­re vrijdag, zaterdag en zondag ge­o­pend van 11.00 uur t/m 17.00 uur.

Land­goed Te­naxx
De Han­gen­de Tui­nen
Bor­ge­si­us­weg 1
9698 XS Wed­de
land­goed­te­naxx@gmail.com
06 1516 0870


www.landgoedtenax.nl

 

 
tenaxx.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen