Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Wat vertellen je chakras?

Chakra geestelijke en fysieke betekenis

Beleef en activeer je chakras tijdens een kristallegging of ervaar ze in de helende Elohim chakratuinen.

 

mooiefotochakras.jpgKruinchakra

Zin in het leven, levenszin, zieletaak, verlichting, positieve energie, hoofdpijn, duizeligheid, psychose, verwarring, angst

 

Voorhoofdchakra

Helderzien, intuïtie, rustig denken, multidimensionale zelf, ogen, neerslachtigheid, negativiteit.

 

Keelchakra

Uiten, lachen, huilen, communiceren. Engelencontact, (o)nafhankelijk, (on)verantwoordelijk, teveel plichten, zwoegen, niet kunnen kiezen, neus, oren, kiezen, schildklier, nekpijn.

 

Hartchakra

Liefde voor het geheel, onvoorwaardelijke liefde voor je omgeving en jezelf. Met hart en ziel je werk doen, hartklachten, bloeddruk, niet aangevoeld en gezien worden, geen aandacht krijgen, niet kunnen ontvangen, relatiepijnen, verlatings of bindingsangst.

 

Zonnevlecht

Liefde en kracht van je hoger zelf belichamen in gedrag, Onthechten van ego-identificatie. Geen zelfrespect, wilskracht of eigenwaarde. Te aangepast en niet duidelijk zijn. Geen innerlijke autoriteit en leiding. Last hebben van oordelen en kritiek, depressief, maag, darmen, longen, lever, alvleesklier, suiker. te weinig aurabescherming, onzeker.

 

Tweede chakra

Geheelde relaties en seksualiteit, gevoelens kunnen laten zien en stromen. Niet spontaan, blij, vitaal kunnen zijn, niet echt van het leven houden, innerlijk kind, (niet) warm en verbonden zijn, menstruatieproblemen,buikklachten, onderrug, kinderloosheid, vochtophoping, lympfe.

 

Basischakra

In je kracht kunnen staan. Realiseren waarvoor je komt. Stappen aangaan voor je zielspad. Kat uit de boom kijken. Onveiligheid, weinig zelfvertrouwen, faalangst, slaagangst, (on)macht, je niet geborgen weten bij een ander.  Liefde om je heen voelen, aantrekken en verwachten. Moed, wilskracht, daadkracht, doorzetten, onafhankelijk, oervertrouwen, meesterschap en gezondheid. (on)Geheelde Kindertijd en foetustijd. Last van spataders, voeten, knieen, enkels, heupen, bloed of sluitspieren.

 

E-cursus "7 chakra stappen naar de Ontwaakte Nieuwe Aarde Mens"

Deze E-cursus met Joke ElZiam Nootebos neemt je mee door de ontwikkelingsweg van het belichamen van je ware Zelf en Essentie en opent je chakra's niet alleen op persoonlijk niveau maar ook in de lichtlichamen van je ziel en multidimensionaliteit.

Klik hier voor meer informatie

 

 

Chakra Kristallegging

Door een geactiveerde kristallegging worden zowel de etherische, emotionele, mentale, astrale, geestelijke en karmische aura gezuiverd. Je hoogste fysiek en geestelijk potentieel wordt geopend en je wens wordt daarin meegenomen. Je kunt voelen hoe de kristallen je stevig in je lichaam ankeren en uit je hoofd halen. Je hogere bewustzijn en ziel kunnen gemakkelijk binnenkomen. Tijdens de kristallegging of later zul je beelden zien en informatie kunnen krijgen. Een Elohim kristallegging ontspant en heelt niet alleen voelbaar je lichaam maar ook je ziel en diens bestemming.

Ben je benieuwd geworden en wil je graag een prachtige chakra-kristallegging boeken bij één van onze Master healer, reader, coaches?

Klik dan hier voor meer infomatie

Contact
E: info@elohim-centre.org
T: 0597 541539

 
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen