Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Helende chakratuinen(Elohim Centre Veelerveen)

De helende zelfrealisatie tuinen, chakra tuinen, kruiden tuinen, spirituele bomenroute, de geometrische vormen route en het Trollenbos en Lemurisch bos, liggen op de Elohim Krachtplaats (5,5 ha). Elke tuin heeft zijn eigen vorm, beplanting en kleuren maar ook helende energië die je kunt voelen. Een gebruiksaanwijzing krijg je mee. Je voelt je op de Elohim Krachtplaats lichter, minder moe en sip, meer geaard en je krijgt er nieuwe inspiratie, inzichten en antworoden op je vraag. Op het terrein is ook een Edelsteenwinkel en huiskamerrestaurant.

Lees hier verder voor meer informatie over deze bijzondere tuinen

Magie

In alle helende tuinen van de Elohim Krachtplaats voel je verschillende helende energieën welke bedoeld zijn voor blijheid, heling, spirituele ontwikkeling en zelfrealisatie. Samen ondersteunen ze het worden van ons volledig potentieel met hoger bewustzijn/hart en onze magische scheppingskrachten. Elke keer dat we de tuinen bezoeken ontwikkelen we meer creatiekracht,  gezondheid en liefde om ons eigen ware Zelf-leven, onze organisatie en mensen naar hoger welzijn en eenheid te brengen door Wie we werkelijk Zijn zonder ons kleine zelf.

 

Meer over de werking van chakras en de helende energie in de chakratuinen

 

 
basischakra2013.jpg
wilde-bloemen.jpg
hartchakra.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen