Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Spirituele winkel (Elohim Centre Veelerveen)

De kristalwinkel, ca 70 m2 met honderden kristallen, op de Elohim Krachtplaats


Een uitgebreide kristalshop met thee cormer en eetgelegenheid op de Elohim Krachtplaats, met bezoekerstuinen, healings- en opleidingscentrum op de grens van Groningen, Drenthe en Duitsland. De Elohim Krachtplaats, ankeringsplaats voor de Nieuwe Tijd en het kristallijnen Licht in de wereld, activeert het Eenheidsbewustzijn, het opent het hart en brengt rust, in het lichaam van de bezoeker. 

Persoonlijk readingsadvies in de Elohim kristalwinkel
Bij een persoonlijk readingsadvies ga je samen op zoek naar het kristal of middel dat op dit moment het beste bij je (vraag) past. Een edelsteen, Elohim bio zelfrealisatie tinctuur of een kruidentinctuur kan ook zeer geschikt zijn voor kinderen en zelfs voor dieren of de sfeer in je huis of tuin. Maar natuurlijk is er ook van alles voor jezelf op het pad van gezondheid en zelfrealisatie te vinden in de Elohim kristalwinkel. Tevens zijn er prachtige grote huis- en bedrijf-kristallen te vinden of edelstenen om apparatuur en aardstralen te ontstoren waardoor er een meer ontspannen en positieve sfeer kan ontstaan.
 

Unieke sfeer door multidimensionaal geopende kristallen  en tincturen
Als je de kristalwinkel van het Elohim Centre binnenkomt, is het eerste dat je opvalt de prachtige sfeer van de kristallen die vaak een hartverbinding met je willen aangaan. De 13 dimensionale geopende, bezielde, grote en kleine Elohim edelstenen en kristallen willen niets liever dan contact maken en dat is voelbaar! Je kunt dan ook het gevoel hebben dat een edelsteen jou ‘roept' en je iets te vertellen heeft. Dit geldt in nog sterkere mate voor de kristallen schedels. Ook zij zijn geopend en geactiveerd tot hun volledige potentie en opgeladen met de eenheid en liefdes-energie van de Elohim Krachtplaats. Hierdoor werken ze heel krachtig en positief.

 
winkel-vitrines-04.jpg
winkel-vitrines-011.jpg
winkel-dec2013-011.jpg
winkel-vitrines-010.jpg
Natuurcamping

Natuurcamping

Kleine, rustige en spirituele natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen

Chalets

Chalets

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen