Aanmelden voor de nieuwsbrief

Natuurcamping, vakantiehuis, bed & breakfast

Spiritueel verblijven op de Elohim Krachtplaats en in de helende tuinen

Op de camping, in de bed en breakfast, hostellerie en het vakantiehuis verblijf je in hoger dimensionale Licht waardoor je diepgaand ontspant en jeZelf kunt zijn.
Meer informatie of gelijk boeken?

Kunstroute Van Eems tot Westeremden

De atelierroute ‘van Eems tot Westeremden’ bestaat sinds 2012. In 2014 wordt de route voor de vierde keer gehouden: twee weekenden achter elkaar. In het ongekend mooie gebied van Eems tot Westeremden wonen veel kunstenaars. Er kwamen honderden bezoekers en we kregen enthousiaste reacties op onze kunst en op onze mooie omgeving.

30 kunstenaars wonen hier in prachtig gelegen dorpjes met naar alle kanten uitzicht. Ons gebied is landschappelijk een mooi geheel met de Waddenzee en de Eems in het oosten, de Eemshavenweg in het noorden, het Damsterdiep in het zuiden en Westeremden in het westen.

Vanaf 2014 houden we de atelierroute 1 keer per jaar 2 weekenden achter elkaar, steeds eind augustus, begin september. Deze website wordt regelmatig geactualiseerd. Kunstliefhebbers vinden informatie over kunstenaars in deze regio.

http://www.atelierroutevaneemstotwesteremden.nl/

 
1-kunstroute.jpg
kunstroute.jpg
molen-noorddijk.jpg
Mini natuurcamping

Mini natuurcamping

Kleine rustige natuurcamping bij bos. Wandelen, fietsen, helende tuinen, gratis wifi, huiskamer restaurant met heerlijke vega-bio maaltijden en spirituele winkel. Even tot rust komen en je opladen op de grens van Groningen-Drenthe-Duitsland

Meer lezen over de spirituele camping...

B&B en Hostellerie

B&B en Hostellerie

In de vegetarische biologische Hostellerie-B&B van Zuid Oost Groningen geniet je onder de oude bomen, van een heerlijk ontbijt met uitkijk op Helende Tuinen, bos en vijver. Je kunt in het spirituele centrum dicht bij jezelf zijn en van de rust en stilte genieten. Je ontmoet er gelijkgestemden en een Thuisgevoel door de helende krachten van de Elohim Krachtplaats. Half of volpension en een korting bij langer verblijf zijn mogelijk.

Meer lezen over de spirituele B&B...

Chalet (langer) huren

Chalet (langer) huren

Op de paradijselijke Elohim Krachtplaats staan diverse  chalets klaar om te huren voor één nachtje, een spirituele vakantie, een natuurretreat of langere termijn. Wil je engelencontact; de chalets staan daarvoor precies op de juiste energiepunten!

Meer lezen over de chalets...

Vakantiehuis huren

Vakantiehuis huren

Een heerlijke vakantie, retreat of verblijf op de Elohim Krachtplaats met helende tuinen en Lemurisch bos? Kies voor het luxe 4 pers. vakantiehuis Pegasus met aparte slp km, ruime keuken en aparte badkm met toilet en douche, of kies voor de 2-4 pers. blokhut Eenhoorn, met eenvoudig keukentje en toilet. Beiden zijn volledig ingericht en gemeubileerd. 

Meer lezen over de vakantiehuisjes...